Egyetlen megoldást látok

2022. július 04. 22:19

A titkosításokat is titkosítani kell. Különben folyton megzavarják a köznyugalmat.

2022. július 04. 22:19
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Egyetlen megoldást látok.

A titkosításokat is titkosítani kell. Különben folyton megzavarják a köznyugalmat, hogy mindent titkosítanak, ami egy kicsit is érdekes vagy tanulságos. De ha titkosítanák, hogy most éppen mit titkosítottak, senki sem idegeskedne.

Most pl. titkosították 35 évre a drón-ügyet. Azt, hogy egy 6 tonnás,14 méteres monstrum hogy a fenébe repülgetett 40 percig szép nyugodtan az ország fölött, valószínűleg észrevétlenül, hiszen a horvátoknak, akiknél végül lezuhant, sem szóltak róla. Többek között Paks fölött is röpdösött, ami -ha már mi nem is- nemzetbiztonsági védelem alatt áll.

Persze nem kell türelmetlenkedni, 35 év elszáll, mint egy pillanat (vagy egy drón). Istenem, majd vigyázok magamra. Aztán százvalahány éves koromban egy reggel arra ébredek, hogy egyrészt megtudhatok valamit a drónról, másrészt már nem Mészáros Lőrincéké az autópálya-koncesszió. Szép nap lesz, az biztos.

Ennél mégiscsak praktikusabb, ha titkosítják a titkosításokat. Persze ezt sem kell bejelenteni, vagyis a titkosítások titkosításáról szóló rendeletet is titkosítani kell.

De erről majd elterelik a figyelmünket azzal, hogy a főispánok mellett újra bevezetik a titkos tanácsos címet is.

Őket egyébként excellenciás úrnak kellett szólítani. Csak, hogy tudják. Amíg nem titok.”

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csendőr
2022. július 06. 15:12
Ildikót kellene titkosítani, örökre.
Namond
2022. július 05. 13:28
He-he. Vicces. Tényleg mi titkos azon túl, amit mindenki tud?
zakar zoltán béla
2022. július 05. 09:36
ávé haha mama
Ólat a trolloknak
2022. július 05. 08:39
Én is. Vízmosás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik