Cseh Katalin tevékenysége Magyarországról nézve különösen arcpirító

2022. június 30. 19:42

Volner János
Facebook
Miközben Európa gazdasági válsággal néz szembe, Cseh Katalin igyekszik megakadályozni, hogy Magyarország megkapja a neki járó uniós forrásokat.

„Cseh Katalin tevékenysége Magyarországról nézve különösen arcpirító. Immár évek óta azon dolgozik a liberális világ EP-képviselőjeként, hogy minél nagyobb gazdasági kárt okozzon hazájának, hátha így közelebb tud kerülni az általa oly nagyon vágyott hatalomhoz.

Miközben Európa több évtizede nem látott gazdasági válsággal néz szembe, Cseh Katalin minden eszközzel igyekszik megakadályozni, hogy Magyarország megkapja a neki járó uniós forrásokat. Politikai szövetségesei jelenleg is több ezer milliárd forint kifizetését tartják vissza, a képviselőnő pedig ott árt nekünk, ahol tud.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem szabad a magyar gazdaságnak megadni, ami jár, mert a magyar gazdaság nem a nyugatról szalajtott ügynökök kezében van. Gondolom, így érted ezt a kérdést. A nyugat április 3 után ismét hiába vár arra, hogy itthoni töketlen alattvalóik a magyar gazdasági javakkal fizessék meg hosszú évek óta tartó, ámde rendre hiába adott támogatásukat.

Vannak mondvacsinált ürügyek. De nincsenek törvényes jogi feltételek. Ha ezek meglennének, ha lennének cáfolhatatlan paragrafusok, akkor már régen eldőlt volna minden.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés