Liszicsanszk is tarthatatlan immár az ukránoknak

2022. június 29. 07:50

A politikai logika mind a két oldalon felül tudja írni a katonai logikát.

2022. június 29. 07:50
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Liszicsanszk – szokás szerint keveset tudni, de amire tippelni lehet: ez a pozíció is tarthatatlan immár. Az orosz katlanok Mariupol kivételével eddig ezért vagy azért rosszul záródtak, a legtöbb ukrán katona vissza tudott vonulni, a felszerelésről nincs adat – napok óta áll az Oryx számlálója, ami nehezen érthető, mert vannak fent azért videók kiégett ukrán BMP-kről. Persze nem biztos hogy az oroszok be akarják zárni Liszicsanszkot, a város ostromok véresek/hosszúak, és lehet, gyors siker kell – a politikai logika mind a két oldalon felül tudja írni a katonai logikát.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olap
2022. június 29. 22:03
Oryx szabin van, megírta a Twitteren.
foldizs
2022. június 29. 15:44
A háromnapos villámháború már több mint 4 hónapja tart...
Akitlosz
2022. június 29. 14:01
"nem biztos" Egyetértek.
Innogreen23
2022. június 29. 12:25
Nofene. Tegnap még mérhetetlen veszteségeket okozva, megállították az orosz támadó alakulatokat Liszcsanszknál, sőt olyan ellentámadásba mentek át, hogy mára már Moszkva külvárosait ostromolják. Aztán éjszaka meg elfutottak? Ki érti ezt? Vájá! Én. Az orosz bitodalmi lépegetők szépen komótosan, zavartalanul gyalogolnak keresztül Ukrajnán. Ez van. Az idióták meg hiába írogatják a lázálmaikat a vesztes oroszokról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik