Varga Judit annyira kuncsorog az EU-s pénzekért, hogy még a magyar zászlót is lecserélteti a dolgozószobájában

2022. június 28. 12:48

Mindenesetre Daniel Freund képviselőt biztosan nem veri át.

2022. június 28. 12:48
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos

„Elég nagy lehet a baj, ha Varga Judit annyira kuncsorog már az EU-s pénzekért, hogy még a magyar zászlót is lecserélteti a dolgozószobájában az európai lobogóra. Kérdés, hogy mennyire beveszik az európai politikusok a mosolygós szép szavakat és ígéreteket, vagy pedig belátják, hogy egyetlen garancia az Európai Ügyészséghez csatlakozás lehet a korrupció csökkentésére Magyarországon.

Mindenesetre Daniel Freund képviselőt biztosan nem veri át Varga- éppen ő szúrta ki a zászlócserét. Az ő twitter posztján nem látszik, de az „igazságügyi miniszter” korábbi posztjai szerint a szobájában rendszerint két magyar zászló áll. Ebből az egyiket cserélte egy poszt kedvéért, gondosan figyelve arra is, hogy a fotón inkább a kék zászló domináljon.”

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Most80
2022. június 30. 11:50
Hadházi a magyar szuverenitás kiárulója (szeretne lenni).
Kivűlálló
2022. június 29. 19:03
Téged kellene lecserélni Ákika egy fedezőcsődör faszára...! :D
Carcess
2022. június 29. 11:05
szarházy megint mellélőtt :D ugyanis mindkét kép egy időben készült csak más látószögből mindkét zászló ott van, volt
Vakfolt
2022. június 29. 09:51
Ákóca, az eskü hogy áll? A képviselő joga és kötelessége, hogy kezdeményezőn részt vegyen az Országgyűlés munkájában, elősegítse annak eredményes működését. Kötelessége részt venni az Országgyűlés ülésein, továbbá annak az országgyűlési bizottságnak az ülésein, amelynek tagja. (Ogytv. 28. (1) bekezdés) Köteles jelen lenni az Országgyűlés szavazásain. (Ogytv. 28.(2) bekezdés)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik