Ezt imádni fogják!

2022. június 28. 10:30

Nem szeretnénk részt venni a balliberális propaganda önigazolási folyamatában.

2022. június 28. 10:30
null
Kovács Zoltán
Kovács Zoltán
Facebook

„Ezt imádni fogják! Andrew Marantz, a The New Yorker újságírója megkeresett, hogy publikálás előtt fussam át a CPAC Hungary-ről szóló, a valósággal hadilábon álló, terjedelmes irományát. Nem untatnék senkit a részletekkel, hiszen a cikk tartalmazza a liberális barátaink által előszeretettel használt összes közhelyet.

Idézném az Andrew Marantznak adott válaszomat: Értékeljük az ön által felajánlott lehetőséget, de nem szeretnénk részt venni a balliberális propaganda önigazolási folyamatában.

A dolog pikantériája, hogy Marantz nekem címzett leveléből kiderült, hogy valójában már kész a mestermű és igazából csak statisztákat keres, hogy a független-objektív újságírás bajnokaként tetszeleghessen. Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet! – juthat eszünkbe az A tanú című film ikonikus jelenete. Gondolom, senkinek sem kell elmondanom, hogy mennyire lett tényszerű a megjelent gyöngyszem. Pont amennyire vártuk: semennyire.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2022. június 28. 15:48
Mekkora történet ez, Zoltán, ...:)
Polgári attitűd
2022. június 28. 13:21
"Gondolom, senkinek sem kell elmondanom, hogy mennyire lett tényszerű a megjelent gyöngyszem. Pont amennyire vártuk: semennyire." Akkor miért nem linkeled be ide? Ez így kb. ennyit tud: Olvastam egy könyvet, szar volt. Nem mondom meg, mi a címe.
Box Hill
2022. június 28. 11:13
A kész művet kell megtámadni, ha van jogalap. De azt minden esetben.
Kybon
2022. június 28. 10:56
Én azért nagyon kíváncsi vagyok, mi van az ilyen libbant újságírók fejében. Mégha parancsot is kap, csak meg van gárgyulva annyira, hogy ebben a színjátékban résztvegyen. És az csak egy dolog, hogy műveletlen. De miért és mit gondol? Hm??!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik