Kalapáccsal rámolt ki egy óbudai zálogházat egy cseh férfi

2022. június 28. 20:29

Az ellopott ékszerek összértéke megközelíti a hárommillió forintot.

2022. június 28. 20:29
null

Egy órán belül elfogták a külföldit, aki a gyanú szerint egy kalapács segítségével egy óbudai zálogházat rámolt ki. A férfi éppen festékszóróval színezte át körözött autóját – írja a Police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2022. június 27-én  bement egy óbudai zálogházba, kalapáccsal betörte az üvegpultot, majd tizenegy nyakláncot zsákmányolva elmenekült. Az ellopott ékszerek összértéke megközelíti a hárommillió forintot.

A III. kerületi járőrök egy órán belül a Bécsi úton fogták el a feltételezett elkövetőt, aki aranyszínű autóját éppen festékszóró palackkal próbálta ezüstszínűvé varázsolni. Kiderült, hogy a járművet körözték is, amit a cseh hatóságok rendeltek el lopás miatt.

A 41 éves cseh állampolgárt elfogták, az ellopott ékszereket megtalálták nála. A férfit az óbudai nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Fotó: CONSTANT FORME-BECHERAT / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Muki46
2022. június 28. 21:58
Jó munka, gratulálok a rendőröknek.
MayorAnna 03
2022. június 28. 21:06
Kutyaütő kókler.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik