A Jobbik egyetért Hadházy Ákos megbüntetésével

2022. június 28. 15:47

Hadházy reakciójában a jobbikos politikus fizetését firtatta.

2022. június 28. 15:47
null

A parlament keddi általános vitájában Brenner Koloman, a Jobbik vezérszónoka az általa „Lex Hadházynak” nevezett kormánypárti javaslattal kapcsolatban arról beszélt, pártja egyetért azzal, hogy

Hajnal Miklós, a Momentum vezérszónoka szerint látszik, hogy a kormányoldal a kellemetlen személyeket igyekszik kizárni a parlamenti munkából. Azt javasolta, hogy inkább a válságkezeléssel, vagy az uniós pénzek lehívásával, hozzáférhetőséggel foglalkozzanak és engedjék Hadházy Ákost esküt tenni. Jámbor András, a Párbeszéd vezérszónoka is kitért Hadházy Ákosra, szerinte az ő esete példa arra, hogyan lehet bármely képviselő jogait csökkenteni, illetve elvenni.

Hadházy nekiment Brenner Kolomannak

Hadházy Ákos a közösségi oldalán azt írta, a parlament Igazságügyi Bizottsága egy nappal korábban az utolsó pillanatban levette a napirendről az eskütétele időpontjáról szóló állásfoglalást.

 – fogalmazott a független képviselő a Facebook-oldalán.

Hadházy Ákos a Jobbik vezérszónokának felszólalására is reagált, azt írta: Brenner Koloman korábban két éven át a parlament alelnökeként, most a külügyi bizottság alelnökeként, a törvényalkotási bizottság tagjaként és frakcióvezető-helyettesként vesz fel az alapfizetésén felül még körülbelül 700 ezer forintot.

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. június 29. 10:46
békét
Kristály
2022. június 28. 20:52
Otthon az istálóban azt csinál a Lofaszházi amit akar bele is ülhet. De a parlament az legyen szent nem akart eskűt tenni akkor maradjon eskü nélkül , LÓFASZ a pofájába.
Kegyes urunk Karolus
2022. június 28. 18:58
Az is féreg, aki Hasházit védi.
Barna Kutya
2022. június 28. 18:23
Rosszkedvúen olvasom, hallgatom a híreket, de Hadházy eskütételével kapcsolatos események mindig felvidítanak. Egyébként nem kell elsietni, ráér 2026-ig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik