Fiatal momentumosokat kalauzolt az EP-ben Cseh Katalin

2022. június 28. 14:00

A csoport tagjai még Guy Verhofstadttal is beszélgethettek.

2022. június 28. 14:00
null

„A héten újabb momentumos csoport látogatott meg Brüsszelben, akik a kampány alatt fáradságot nem ismerve, tudásuk legjavát adva dolgoztak végig hónapokat” – kezdte Facebook-bejegyzését Cseh Katalin. A Momentum EP képviselője kifejtette:

mindig nagy örömöt jelent számára az, ha megmutathatja, hogy hol és hogyan dolgozik az Európai Parlamentben.

„A csoport tagjai találkoztak és beszélgettek Guy Verhofstadt képviselőtársammal, megismerkedtek az EP épületével belülről, és én is tartottam nekik egy kis személyes beszámolót. Köszönöm, hogy itt vagytok!” – olvasható a bejegyzésben.

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Carcess
2022. június 29. 07:40
tényleg? még magával a magyargyűlölő korrupt fogtündérrel verhovstadttal is beszélhettek? akár le is térdelhettek előtte egy pipára :D
Kopaszpapa
2022. június 29. 05:47
Gondolom a látogatás végén egy két feles, és pár csík elfogyasztása után a kezdő momentumos barmokat eus kulcsartóval, és eus nyakbaakasztóval hazaengedték. Gratulálok, szép munka volt. Ja nem, undorítóak vagytok '30-as Olimpia ...
Zolotarjov
2022. június 28. 19:49
Avagy: te is lehetsz ingyenélő..
Dr.Felix
2022. június 28. 18:19
Jó kacskalábű mindkét fejlett haladó tanonc. Libsevik modellalkatok. Valami szivárványos kiegészítő viszont elkélne rajtuk. Karszalag példának okául. Sokat okosodnak a brüsszeli fejlett haladó nyugatiaktók ezek a keleti elmaradott nyugatiasok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik