„Most kéne abbahagyni” – Kovács Kati dalával üzent az ellenzéknek Schiffer András

2022. június 27. 15:05

A volt LMP-s képviselő kiemelte, hogy az időközi választások közül a legszebb a nyíregyházi eredménycsokor.

2022. június 27. 15:05
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a vasárnapi időközi választásokon a legtöbb helyen rommá verte az ellenzéket a Fidesz. Az eredményekre Schiffer András, az LMP volt országgyűlési képviselője is reagált.

A videóhoz kísérőszöveget is fűzött Schiffer, amelyben többek között rámutatott arra, hogy „azért a legszebb mégis a nyíregyházi eredménycsokor.”

75-16-9 arányban győzött a Fidesz

„Az 1. hevk-ban teljes az összefosás, itt a Fidesz 76-24-re nyerte a körzetet. A 3. hevk-ban megpróbáltak versenyezni. Persze szigorúan elvi alapon, mint mindig,

– részletezte a volt politikus.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APESZ72
2022. június 28. 19:27
ff
tevevanegypupu
2022. június 28. 14:30
Az lep meg, hogy a mostani választáson is elküldték az ellenzéket a fenébe..erre mit hall az ember tőlük? Nem ám azt, hogy hát jaj, borzasztó, tényleg önvizsgálatot tartunk (önkritikát a régi szép időkre tekintettel)..nem, szó sincs róla. Pofátlan vádaskodást, lehetetlen kéréseket, félvállról odavetett mondatokat..azt az irtózatosan gátlástalan és mindenkit semmibevevő, ordenáré (nem találok elég jelzőt) mocskolódást..ami lassan tényleg Gerő Ernőre, Révai Józsefre, Péter Gáborra..kihagyok sokat..emlékeztet. Ezt a fajta pofátlanságot..Karácsony és Ungár az, aki a jelenlegi helyzetnek megfelelően azért szerényen nyilatkozott..de nekik nyilván szólt valaki, hogy most kéne abbahagyni.. egy időre.
Agnieszka
2022. június 28. 09:39
Aktív elmebetegek kommentjeit kell kerülgetni! Elég!
Dr Bubo
2022. június 28. 09:07
Milyen igényes hangszerelés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik