Kedves kommentelőnk szerint Jakab Péter szekerét toljuk

2022. június 26. 10:51

És olyan harmadrangú témákkal foglalkozunk, mint hogy Ukrajna elnöke fölhívja Orbán Viktort.

2022. június 26. 10:51
null
Hont András
Hont András
Facebook

»Mar megint nem sikerult a volt jobbikos Jakabrol beszelni, igaz? Kit erdekel az hogy a beadott feljelenteset elutasitotta a jobbikos etikai bizotsag, kit erdekel az hogy Jakab Facebook-os bejentkezeseirol eltunt a jobikkos logo a hashtag, helyette egy agresziv kismalac kepe jelent meg es az is erdektelen hogy bukja a "munkalakast" a mamuszossal egyutt. Ez mind nem szamit, ettol sokkal erdekesebb beszamolni barmilyen mas harmadrangu temarol, igaz?

A balliberalis oldalon ez ugy mukodik hogy valami kis baj van a jobbik haza talyan de itt nincs semmi latnivalo, majd fel ev mulva, minden atmenet nelkul bejelntik hogy a jobbik megszunt. Kozte a nagy semmi, sunnyogassal es halgatassal fuszerezve. Gratuka a nagy fuggetlenseghez es az objektivitashoz!«

John To nevű kedves kommentelőnk szerint Jakab Péter szekerét toljuk, és a mamuszgate helyett olyan harmadrangú témákkal foglalkozunk, mint hogy a háborúban álló Ukrajna elnöke fölhívja a magyar miniszterelnököt, és lesz-e elég energiahordozó Európában. Íme ezúttal is az ÖT Szekértoló.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2022. június 27. 04:06
A 444 persze már kitálalta. A mandineren meg sehol semmi.
sorivo4
2022. június 27. 04:02
Hol a faszomba van erről a hír a mandineren? Téged szemléznek helyette? De legalább akkor elmondanád, mi van. Beszéljél már egész mondatokba! Faszom!
sorivo4
2022. június 27. 03:55
Ukrajna elnöke felhívta Orbán Viktort? Akkor miért nem erről beszélsz? Nem te vagy a téma, bazdmeg. Ne kommentálj, hanem kérdezz és tudósíts. Az a kibaszott dolgod, nem a kibaszott egód fényezése. Jakab Péterrel mi a faszt foglalkozol? Bukott, halott ember. Eddig is mi a faszt foglalkoztál vele? Nem volt jobb dolgod?
theseur
2022. június 26. 17:12
40:50 Vona elkezd gondolkodni. Nem kéne. Ukrán gárdista egyenruhában fog a parlamentben ülni? Vagy Azovosban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik