Kedves kommentelőnk szerint Jakab Péter szekerét toljuk

2022. június 26. 10:51

Hont András
Facebook
És olyan harmadrangú témákkal foglalkozunk, mint hogy Ukrajna elnöke fölhívja Orbán Viktort.

»Mar megint nem sikerult a volt jobbikos Jakabrol beszelni, igaz? Kit erdekel az hogy a beadott feljelenteset elutasitotta a jobbikos etikai bizotsag, kit erdekel az hogy Jakab Facebook-os bejentkezeseirol eltunt a jobikkos logo a hashtag, helyette egy agresziv kismalac kepe jelent meg es az is erdektelen hogy bukja a "munkalakast" a mamuszossal egyutt. Ez mind nem szamit, ettol sokkal erdekesebb beszamolni barmilyen mas harmadrangu temarol, igaz?

A balliberalis oldalon ez ugy mukodik hogy valami kis baj van a jobbik haza talyan de itt nincs semmi latnivalo, majd fel ev mulva, minden atmenet nelkul bejelntik hogy a jobbik megszunt. Kozte a nagy semmi, sunnyogassal es halgatassal fuszerezve. Gratuka a nagy fuggetlenseghez es az objektivitashoz!«

John To nevű kedves kommentelőnk szerint Jakab Péter szekerét toljuk, és a mamuszgate helyett olyan harmadrangú témákkal foglalkozunk, mint hogy a háborúban álló Ukrajna elnöke fölhívja a magyar miniszterelnököt, és lesz-e elég energiahordozó Európában. Íme ezúttal is az ÖT Szekértoló.”

Nyitókép: Képernyőfotó

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés