A Belvárosban is tarolt a Fidesz-KDNP jelöltje

2022. június 26. 19:58

Több mint hetven településen tartottak vasárnap időközi választást, a beérkező eredmények alapján, ahol a pártok jelöltjei versengtek, ott kiütéses jobboldali győzelem született.

2022. június 26. 19:58
null

Az ország több mint hetven településén rendeznek időközi polgármester- vagy önkormányzati képviselőválasztást vasárnap – derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) honlapján közzétett adatokból.

Budapest V. kerületében a Fidesz jelöltje: Nagy Gergő 71 százalékos eredménnyel győzött

Fábián Benjámin, a Momentum, a DK, az LMP és az MSZP közös jelöltje mindössze 27 százalékig jutott. Ugyanitt indult Schmuck Andor is, a független jelölt ezúttal sem közelítette meg versenytársait, eredménye 2 százalék alatt maradt. 

Fotó: MTI/Varga György

Kapcsolódó cikkek

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2022. június 27. 09:19
Köszönet a baloldali szavazóknak is. Tudták, hogy jelöltjük csak rosszat hozna rájuk ( öblös pofájuk miatt), ezért nem ,vagy csak alig szavaztak rá! Némelyek,kuncogva a művelt jobboldali jelöltre X-eltek! A kormánypárt jól kormányoz, ezért nyert nagy fölénnyel a jelöltjük. Hajrá Fidesz/Kdnp koalíciós pártok! Hajrá Magyarország!
flesh ripper
2022. június 27. 07:30
Változások jönnek a világban, Európában és Magyarországon. A változás szelét még nem érzik az elkreténesedett libsinácik, homokos-ünneplők, migráns-simogatók, keresztény- és ember-, gyerek-, nemzet-, hagyomány- és családgyűlölő élettagadók, internácik, anarcho-marxisták, kábítószeresek, ótvar transzneműek, öncsonkítók, pedofilok, belgák, sorosista vazallusok, cia-csicskák, mindenféle hazaárulók, hitetlen nihilista destruktorok, parazita heréltek... A változás szele, viharrá, tájfunná, hurrikánná, ciklonná fog erősödni a világban és minden dekadens szemetet elsodor.
Isten jobb keze
2022. június 27. 01:12
Hál istennek! Már azt hittem hogy nem fognak győzni! De bebizonyosodott hogy mindig sok az agymosott birka xdxd
yes_we_can
2022. június 27. 00:29
Szívesebben olvasnék arról,hogy a jobboldal illetékesei rájöttek,miért szavaznak tömegek a saját érdekeik ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik