A Trumppal hatalomra jutott szélsőjobb beindította a nyílt kultúrháborút, aminek fasizmus vagy totális bukás lesz a vége

2022. június 25. 08:52

Az abortuszt követi a melegházasság tiltása és az összes keresztényfasiszta követelés bevezetése.

2022. június 25. 08:52
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Annak, hogy Trump miatt az abortusztilalom kilépett a politikai fegyverek kategóriájából (amikor valamivel fanatizálnak, de gondosan ügyelnek arra, hogy soha ne hajtsák végre), a kultúrháború kezdetét vette, két kimenetele lehet. Az abortuszt követi a melegházasság tiltása és az összes keresztényfasiszta követelés bevezetése, ami elkerülhetetlenül a társadalmi szabadság és a demokrácia minden területen való szűkítésével és felszámolásával jár: egyértelműen és elkerülhetetlenül fasiszta diktatúrához vezet. A középkori inkvizíció és totális társadalom a 21. században.

Az elindított kultúrháború másik kimenetele a republikánusok totális bukása: amikor felismerik, hogy ha ezt fenntartják, minden választást elbuknak (feltételezve, hogy még lesznek választások), akkor szépen lassan visszacsinálnak mindent. Most még csak a félelmek miatt tiltakoznak az emberek (nemcsak a nők), de amikor a várakozásoknak megfelelően 25-30 százalékkal megnő a terhes nők halálozási száma Amerikában, ami egy bődületes szám, s jönnek egymás után a tragédiák, az esztelen és borzalmas történetek, akkor a fanatikus keresztényfasiszta szörnyetegeket elkergetik.

Ez a folyamat már lejátszódott néhányszor Amerikában, nagyban és kicsiben. Voltak már »keresztény« városok, ahol megvalósultak a legszörnyűbb disztópiák, a vége pedig soha nem látott bűnözés és erőszak lett. Amit ezek a vallási fanatikus őrültek akarnak és csinálnak, totálisan ellentétes az emberi természettel, az ezt felismerő Bibliának, és az erre adott isteni válasznak. Ezért ennek csak szörnyűség és tragédia lehet a vége, ahogy az alkoholtilalom (ez volt az abortusz és a gendertéma akkori megfelelője) az alvilág, a bűnözés felvirágzásához, tömeges elhalálozásokhoz, a társadalom totális morális zülléséhez és széteséséhez vezetett. Szolgálólányok meséje.”

Nyitókép: MTI/AP/The Commercial Appeal/Joe Rondone

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
piscsik
2022. június 27. 12:55
Miért engedik ide ezt a fasiszta állatot? Lerontja a Mandiner színvonalát. Ez a barom csak gyalázkodni tud, maradjon Kanadában, vagy ahova az ördög küldte.
hakos
2022. június 27. 02:28
Melegházasságot tiltani? Hogyan lehet valamit tiltani, ami nincs?
fatman
2022. június 26. 18:55
Keresztényfasiszta a te kurva anyád _! _
Brandon the great Negro
2022. június 26. 16:31
Milyen toleráns. Milyen elfogadó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik