A Trumppal hatalomra jutott szélsőjobb beindította a nyílt kultúrháborút, aminek fasizmus vagy totális bukás lesz a vége

2022. június 25. 8:52

Bartus László
Amerikai Népszava
Az abortuszt követi a melegházasság tiltása és az összes keresztényfasiszta követelés bevezetése.

„Annak, hogy Trump miatt az abortusztilalom kilépett a politikai fegyverek kategóriájából (amikor valamivel fanatizálnak, de gondosan ügyelnek arra, hogy soha ne hajtsák végre), a kultúrháború kezdetét vette, két kimenetele lehet. Az abortuszt követi a melegházasság tiltása és az összes keresztényfasiszta követelés bevezetése, ami elkerülhetetlenül a társadalmi szabadság és a demokrácia minden területen való szűkítésével és felszámolásával jár: egyértelműen és elkerülhetetlenül fasiszta diktatúrához vezet. A középkori inkvizíció és totális társadalom a 21. században.

Az elindított kultúrháború másik kimenetele a republikánusok totális bukása: amikor felismerik, hogy ha ezt fenntartják, minden választást elbuknak (feltételezve, hogy még lesznek választások), akkor szépen lassan visszacsinálnak mindent. Most még csak a félelmek miatt tiltakoznak az emberek (nemcsak a nők), de amikor a várakozásoknak megfelelően 25-30 százalékkal megnő a terhes nők halálozási száma Amerikában, ami egy bődületes szám, s jönnek egymás után a tragédiák, az esztelen és borzalmas történetek, akkor a fanatikus keresztényfasiszta szörnyetegeket elkergetik.

Ez a folyamat már lejátszódott néhányszor Amerikában, nagyban és kicsiben. Voltak már »keresztény« városok, ahol megvalósultak a legszörnyűbb disztópiák, a vége pedig soha nem látott bűnözés és erőszak lett. Amit ezek a vallási fanatikus őrültek akarnak és csinálnak, totálisan ellentétes az emberi természettel, az ezt felismerő Bibliának, és az erre adott isteni válasznak. Ezért ennek csak szörnyűség és tragédia lehet a vége, ahogy az alkoholtilalom (ez volt az abortusz és a gendertéma akkori megfelelője) az alvilág, a bűnözés felvirágzásához, tömeges elhalálozásokhoz, a társadalom totális morális zülléséhez és széteséséhez vezetett. Szolgálólányok meséje.”

Nyitókép: MTI/AP/The Commercial Appeal/Joe Rondone

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 110 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha fasizmus az abortusz és a melegházasság tiltása, akkor ....

"fasizmus vagy totális bukás lesz a vége"

Azt mondták, hogy igen sok zsidó van a Trump-adminisztrációban is.

"A fasiszta mozgalom maga is aránytalanul zsidó mozgalom volt – tehát a zsidók arányaiban nagyobb részét alkották a pártnak, annak egész történetén keresztül, mint az olasz lakosság. 1938-ra a pártnak 10,215 felnőtt zsidó tagja volt.” (Amikor Olaszország teljes lakosságából körülbelül 47,000 volt zsidó.) „Mussolininek több zsidó munkatársa volt, így a kedvenc és legbefolyásosabb szeretője, Margherita Sarfatti. Róma főrabbija hivatalos áldásában részesítette Mussolinit, aki (olasz támaszponton) segítette a cionista haditengerészet kifejlesztését, mint a brit imperializmus elleni manővert.”
Forrás: Stanley G. Payne: A History of Fascism, 1914-1945, The University of Wisconsin Press, 1995, 240.old.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés