Idén is várja a vakációzókat a keszthelyi kutyás strand

2022. június 23. 19:53
A Balaton környékén ezenkívül még három helyen tudunk a kedvenceinkkel csobbanni.

Megnyitotta a nyári szezont a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert. A fürdőhely a látogatók körében egyre népszerűbb – írta meg a Hírbalaton.

A Keszthelyi TV riportjából az is kiderült, hogy a fürdőhelyen folyamatosak a fejlesztések. A 2021-es szezonra elkülönítő szektort építettek a félősebb vagy kevésbé szocializált ebeknek. Nőtt a piknikkert befogadóképessége és több játékelemmel bővült az agility pálya – sorolták

„Az a célunk, hogy a kutyások igényeit minél jobban ki tudjuk elégíteni. Ezért is hoztunk létre még külön részeket, fejlesztettük a parkot, homokkal szórtuk le a partot, szóval azt gondolom, hogy a kutyások jó kedvvel fognak innen távozni” – ismertette Sziládi-Kovács Tibor üzemeltető.

A park által fejlődik a kutyás turizmus is

Az összeállításból kiderült, hogy

a park nagyban hozzájárul a térség kutyás turizmusának fejlődéséhez.

Ezt a látogatók száma is alátámasztja. A cél, hogy Keszthely a balatoni régió egyik központja legyen a házi kedvencekkel érkezőknek. A tavalyi évben már 18 ezer látogató érkezett a strandra – írta a portál.

A keszthelyi mellett Balatonföldváron egy 2500 négyzetméteres füves területen alakítottak ki kutyás strandot és Fonyódon is üzemel egy. Tihanyban pedig a Belső-tó délkeleti sarkánál van lehetőség a kutyák fürdetésére.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés