Elégedetlenkedik a Farkasházy-univerzum

2022. június 16. 9:04

Rőfös Géza
Kontra
Nem mindenki örül a válogatott történelmi sportsikerének.

„Valószínűleg legalábbis Fajkasházy Tivadajnak kell ahhoz lenni, hogy valaki ne vegyen tudomást a tegnapi évszázados futballbravúrról.

A magyar válogatott gyönyörű, fegyelmezett és hatékony játékkal 0:4-re tönkreverte a sportág feltalálóinak tekintett angolokat, bizonyítva ezzel, hogy visszavonhatatlanul egyenrangú ellenfelei vagyunk a világ legjobbjainak.

Apropó Teddy: Bohár Dániel kolléga megpróbálta a híres focirajongót és büszke magyar embert megszólaltatni, aki szokásos lényegre törő tömörséggel foglalta össze véleményét:

»Reméljük, a Hócipő szépkorú mormotája a számára valószínűleg elviselhetetlen sportsikertől azért még tudott aludni tegnap éjjel. Szeretnénk neki ezúton is hosszú életet, kiváló hallást-látást kívánni, hogy minél több alkalommal legyen kénytelen szembesülni hasonló bravúrokkal.«

Azt hinné az ember, hogy egy ilyen esemény összehozza a politikai ellentétek által megosztott nemzetet. A méltányosság kedvéért meg kell jegyezni, hogy az ellenzéki politikusok döntő többségének nem volt szándéka (vagy mersze) beleállni a magyar válogatott nemzeti hőseibe. Amelyikük nem volt képes negédes kétszínűséggel ünnepelni, az inkább nem szólt semmit (kedvenc köpönyegforgató társaságunk a témában a sportrendezvény megfúrásról híres kígyóvállú liberális párt, a Momentum és képviselői).”

Nyitókép: Képernyőfotó

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jajj, de kapaszkodsz ebbe, mint floki a lábtörlőbe. Amíg világbajnokok nem leszünk, lesz hová fejlődni, neked meg lesz miért ugatni. Hajrá!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés