Bohár Dániel felhívta Farkasházy Tivadart a magyar sportsiker kapcsán

2022. június 15. 11:09

A humorista azonban villámgyorsan kinyomta a telefont.

2022. június 15. 11:09
null

Bohár Dániel, a Megafon véleményvezére a keddi történelmi magyar győzelmet követően felhívta Farkasházy Tivadart. Azt szerette volna megtudni a humorista újságírótól, hogy „hogy viselte”, hogy a nemzeti válogatott 4-0-ás vereséget mért az angol csapatra.

Azonban, mint ahogy az a felvételen is látható, épp csak a bemutatkozásig jutott a riporter, mert Farkasházy már a nevének hallatán letette a telefont.

A videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Farkasházy Tivadar pár évvel ezelőtt Kálmán Olgának azt nyilatkozta az ATV Egyenes beszéd című műsorában: „- Mindig a magyaroknak drukkolok természetesen, de van egy másik énem is, hogyha kikapunk, akkor mindig azzal vigasztalom magamat, hogy Orbán Viktornak szereztünk egy rossz napot. - Az önt boldoggá teszi? - igen az boldoggá tesz.”

című műsorában- Mindig a magyaroknak drukkolok természetesen, de van egy másik énem is, hogyha kikapunk, akkor mindig azzal vigasztalom magamat, hogy Orbán Viktornak szereztünk egy rossz napot. - Az önt boldoggá teszi? - igen az boldoggá tesz.”

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. június 17. 20:31
Hogy ityeg a fityeg Teddy nagy mesztej?
zoldzolko
2022. június 16. 11:47
Ez a kis bogár köcsög egy tenyérbemaszo kis senki, tipikus seggnyalo csicska!
De Molay
2022. június 16. 10:52
Ez most egy hír?
csjanos
2022. június 16. 09:28
.....senkiházi fogatlan komcsi....nem kell észrevenni...már kiugatta magát..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!