Csaknem kétszáz határsértőt tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében az éjszaka

2022. június 9. 7:23
A lekapcsolt illegális bevándorlók szírnek vallották magukat.

A magyar rendőrök osztrák és cseh kollégáikkal, valamint katonákkal és az ásotthalmi mezőőrökkel együttműködve kilenc csoportban 198 határsértőt tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében csütörtökre virradó éjszaka – közölte a rendőrség a honlapján.

A Szeged-Gyálarét, Mórahalom, Tiszasziget és Ásotthalom területén feltartóztatott csoportok tagjai ellenőrzésük során szír állampolgárnak vallották magukat. A határsértőkkel szemben a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el - írták.

(MTI)

Nyitókép: MTI Fotó: Ujvári Sándor

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

1. Nyilván te is lőparancsot szeretnél a határnál, de addig a lehetőségekhez és a bekerülési költséghez képest nagyon jól teljesít a magyar kerítés. De még jobban a jogi határzár- tudod, ami lehetővé teszi, hogy akár Hegyeshalomról is visszavigyék a szerb határra és átlökjék a kerítésen az illegális migránsokat. Ha nem így lenne, akkor nálunk is szabadkai viszonyok lennének, több ezer, ismeretlen csatangoló emberiség szemetével.
2. Mint azt te is tudod, a magyar Covid halottak száma, az évi halálozási ráták elemzése alapján, a volt KGST országok közül nálunk volt a legalacsonyabb. Hazudott ebben is anyukád a Dobrev Dugong...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés