Niedermüller Péter és a DK szent ünnepünket, Pünkösdöt és Trianon évfordulóját arra használja fel, hogy saját hazáját támadja

2022. június 7. 11:17

Bajkai István
Facebook
Emlékszünk még, ahogy a fehér, heteroszexuális keresztényeket alázta meg.

„Niedermüller Péter és a DK szent ünnepünket, Pünkösdöt és Trianon évfordulóját arra használja fel, hogy saját hazáját támadja. Nem először teszi ezt Erzsébetváros polgármestere, ismerjük korábbi gyalázatos kijelentéseit is, amelyben a fehér, heteroszexuális keresztényeket alázta meg és amely miatt ezrek tüntettek ellene. Most arra vetemedett, hogy a trianoni tragédián saját hazáját szidalmazza.

Az ilyen embernek »térkép e táj«, ilyennek nem jelent semmit országunk megcsonkítása, a külhonba szakadt magyarok fájdalmai, szenvedésük és évszázados megaláztatásuk, ilyen ember nem érti sem (ha egyáltalán olvasta) Sajó Sándor: Magyarnak lenni c. versét, sem Kányádi Sándor: Valaki jár a fák hegyén c. költeményét, és ő érzéketlen Radnóti Miklós: Nem tudhatom versének szemet könnybe borító hazafias érzemei iránt.

Felszólítjuk Niedermüller Pétert, hogy haladéktalanul távozzon a közéletből és kövesse meg a magyarságot, amelyet szünet nélkül mocskol és gyaláz.

Felszólítjuk a DK szövetségeseit, hogy haladéktalanul határolódjanak el a magyar, fehér és kereszténygyűlölő Niedermüller Pétertől.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szia Kohntalan! Greta hogy van? Shlomo?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés