London, Párizs, vagy Róma nem sokáig lesz versenytársa Budapestnek

2022. május 29. 10:38

Én nem mondom, hogy egy focimeccs alapján el lehet dönteni egy országról, hogy az jó vagy rossz, de...

2022. május 29. 10:38
A kopasz oszt
Facebook

„Én nem mondom, hogy egy focimeccs alapján el lehet dönteni egy országról, hogy az jó vagy rossz, de abban egészen biztos vagyok, hogy a 21. században a biztonság egy ország legnagyobb értéke.

És abban is, hogy ez az elsődleges tényező, ami a »naagy« nyugati országok veszte lesz.

London, Párizs vagy Róma nem sokáig lesz versenytársa Budapestnek. Mert a verseny egy ideje már nem az épületekről, az elérhetőségről vagy a technológiáról szól, hanem a nyugalomról.

Arról, hogy hiába van elég pénzed, jó munkahelyed és egykor értékes ingatlanod, az egészet lehúzhatod a WC-n, ha veszélyben az életed.

Magyarország biztonságos, rendezett és élhető. Ez az, amivel a többiek nem tudják felvenni a versenyt. És ez az, amit meg kell őriznünk!”

Nyitóképen Liverpool-drukkerek a párizsi BL-döntő előtt. Fotó: QUENTIN DE GROEVE / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

A szombati BL-döntőt megelőző incidensről felvétel is készült:

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papalimapapa
2022. május 30. 15:47
A párizsi BL döntőt övező botrány ismeretében azért megfogalmazódik a kérdés: Hogy fogján a franciák biztosítani a 2024. évi olimpiai játékok biztonságos, sikeres lebonyolítását? Erős fenntartásokkal élek.
bunko_jobbos
2022. május 30. 09:43
Azért lassan a testtel! Egy kis ország atomfegyver nélkül simán a nagyok prédájává válhat. Oszt akkor nincs nyugalom. Ha túl jó nekünk, akkor majd gondoskodnak róla, hogy ne legyen az. Ja, és ha az 1,5-ös magyar teljes termékenységi rátából levonom a cigányokat, akkor a fehérek rátája kb. 1, ami azt jelenti hogy MINDEN NEMZEDÉK MEGFELEZŐDIK. Ebből nem lesz nyugalom.
benedek77
2022. május 29. 17:08
Jól van kopasz, utalom a krumplit. Azért a mandi kedves vidéki, m1-en szocializált nézőinek ajánlom töltsenek el 1 hónapot Budapesten, utazgassanak benne keresztbe kasul, és egy picit árnyaltabb lesz a kép. Persze tudom mindez Karigeri hibája, de igazából tarlós alatt sem volt sokkal jobb a helyzet, max a csövesek voltak eltakarítva, hogy ne látszódjanak.
ersa57
2022. május 29. 16:51
A nyugati fővárosok a kommunista időszak Budapestjével még kevésbé tudtak versenyezni, mégse akart senki Párizsból Budapestre költözni!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik