Valami történhet az olajvezetékkel?

2022. május 28. 07:21

Egy „baleset” nagyon fájna Magyarországnak, de nem annyira, mint Ukrajnának.

2022. május 28. 07:21
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Egy »baleset« tényleg nagyon fájna Magyarországnak is – de nem annyira, mint Ukrajnának, ugyanis az orosz érdek az ukrán olajinfrastruktúra kímélésére gyorsan eltűnne. Az is kérdés, hogyan kerülnék el, hogy Szlovákiát is »büntessék«.”

Nyitókép: illusztráció / PATRICK PLEUL / DPA-ZENTRALBILD / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Batman007
2022. május 30. 12:53
Ukrajnában csak amerikai engedéllyel érheti baleset a magyar leágazást.
islamaj
2022. május 30. 00:03
Túl sok a szürreál ebben a sztoriban már így is, nem biztos, hogy a logikus válaszoknak értelme van...
Reszelő Aladár
2022. május 29. 23:53
A Barátság kőolaj vezeték 1500 km-en át kígyózik Ukrajnán keresztül. Ha bármely hadviselő fél akarta volna, hogy történjen vele valami, akkor már megtörtént volna. Csakhogy az egyik félnek sem érdeke. Az oroszoknak nem, mert pénz kapnak az olajért. Az ukránoknak sem, mert pénzt kapnak a továbbításért, illetve nme lenne kire kenni a dolgot és bizonyos perspektívából úgy tűnhetne, hogy Ukrajna szívózik a környékbeli országokkal, miközben segítséget remél tőlük. Szóval ha nem történik valami tényleg baleset, akkor talán nem kell félni.
LancelotDuLac
2022. május 29. 02:08
Szó nem volt rongálásról - az egészet kezdettől fogva a fidesz-szovjet koprodukció KESMA-TASZSZ találta ki!!! xDDD - most házon belül vitáznak, saját magukkal (mint a hülyék), hogy megmutassák milyen fasza gyerekek XDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik