Magyarné Rezsi Csökkentés vagyok

2022. május 27. 22:06

Érzem én, hogy ez az egész ronda kapitalista meg háttérhatalmista, globalista világ a végemet akarja.

2022. május 27. 22:06
null
Perjés Zoltán
Facebook

„Magyarné Rezsi Csökkentés vagyok. Itt teszek-veszek, matatgatok magamnak a konyhában, oszt egyszercsak megtámadnak.

No nem ám úgy, mint a tótgabit, a hülye mázlistát, engem nem búbolgat az ördög, pláne nem liheg a nyakamba, pedig igény azért lenne rá. Nem, engem ilyen migráncs külsejű, judeo-bolsevista brüsszeli elembétékúk rohannának le. Nincs itt semmi szex, hogy rogyasztáná rájuk az eget a semjénzsóti.

Érzem én, hogy ez az egész ronda kapitalista meg háttérhatalmista, globalista világ a végemet akarja. Mondtam is magamnak, nincs senki mellettem, csak a mi megmentőnk, az igazságos putyin, meg gazdánk, a nagyságosorbán urunk.

Mondám is neki, hogy viktorkirály, védjél már meg engemet, mert a véremet veszik ezek a globál pisták. Hejj, megörült a viktoratyánk, hogy így egyszerűen megszólítottam.
Mondta is nékem, nyugodjon meg Csökkentés néni, elveszem a gonosz bankoktól és multiktól a sok pénzt, oszt életben tetszik maradni, hacsak nem tetszik kórházba kerülni, mert az nagy lutri erre mifelénk azzal a sok fránya diplomás doktorral meg a latin szavaikkal.

Hát kérem, meg vagyok mentve. Már csak a tömjénszagú semjénzsótinak kéne szólnom, hogy azért a tótgabika ördögét küldje már erre, mert férjem, tudják a Magyar, hozzám se ér, hogy rugná fejbe a rogántóni.”

Nyitókép: Perjés Zoltán Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishal
2022. május 28. 17:44
"Érzem én, hogy ez az egész ronda kapitalista meg háttérhatalmista, globalista világ a végemet akarja. " Strigó, értjük mi az iróniát, de azért néhány Hír tv-s, rádiós odamondásod a témában, még a kirúgásod előttről, érdekesen ellenpontozná a mostani álláspontodat.
AGSTN75
2022. május 28. 17:36
Perjés! Hofi után szabadon a meztelen csiga hozzád képest egy gerincoszlop... ritka szar alak vagy! Szerencse hogy csak böfögsz, és nincs semmi jelentősége.
dewa chenpo
2022. május 28. 16:58
Mi ez az erőltetett szar ? Szekunder szégyent éreztem az olvasása közben.
llni55
2022. május 28. 16:46
Mekkora gyökér vagy te faszszopó perjés...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik