Magyarné Rezsi Csökkentés vagyok

2022. május 27. 22:06

Perjés Zoltán
Facebook
Érzem én, hogy ez az egész ronda kapitalista meg háttérhatalmista, globalista világ a végemet akarja.

„Magyarné Rezsi Csökkentés vagyok. Itt teszek-veszek, matatgatok magamnak a konyhában, oszt egyszercsak megtámadnak.

No nem ám úgy, mint a tótgabit, a hülye mázlistát, engem nem búbolgat az ördög, pláne nem liheg a nyakamba, pedig igény azért lenne rá. Nem, engem ilyen migráncs külsejű, judeo-bolsevista brüsszeli elembétékúk rohannának le. Nincs itt semmi szex, hogy rogyasztáná rájuk az eget a semjénzsóti.

Érzem én, hogy ez az egész ronda kapitalista meg háttérhatalmista, globalista világ a végemet akarja. Mondtam is magamnak, nincs senki mellettem, csak a mi megmentőnk, az igazságos putyin, meg gazdánk, a nagyságosorbán urunk.

Mondám is neki, hogy viktorkirály, védjél már meg engemet, mert a véremet veszik ezek a globál pisták. Hejj, megörült a viktoratyánk, hogy így egyszerűen megszólítottam.
Mondta is nékem, nyugodjon meg Csökkentés néni, elveszem a gonosz bankoktól és multiktól a sok pénzt, oszt életben tetszik maradni, hacsak nem tetszik kórházba kerülni, mert az nagy lutri erre mifelénk azzal a sok fránya diplomás doktorral meg a latin szavaikkal.

Hát kérem, meg vagyok mentve. Már csak a tömjénszagú semjénzsótinak kéne szólnom, hogy azért a tótgabika ördögét küldje már erre, mert férjem, tudják a Magyar, hozzám se ér, hogy rugná fejbe a rogántóni.”

Nyitókép: Perjés Zoltán Facebook-oldala

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a PERJÉS ZOLTÁN csak röhögni tud, mint az idétlen kamasz.
Röhög azon is, hogy megadóztatják az extraprofitokat, a rezsicsökkentés fenntartása érdekében Magyarországon.

Azon már nem röhög, hogy Nagy Britanniában is létezik egy ilyen rendkívüli adó (Windfall tax) amely megcélozza azokat a cégeket, amelyeknek volt szerencséjük olyasmiből hasznot húzni, amiért nem voltak felelősek – más szóval váratlan eseményből.
Az energiacégek sokkal több pénzt kapnak olajért és gázért, mint tavaly, részben azért, mert a kereslet nőtt, ahogy a világ kilábal a járványból, részben pedig az ukrajnai orosz invázió miatti ellátási aggályok miatt. A kivetett adókból egyszeri egyszeri, 650 fontos pénzügyi támogatást nyújtanak, ezen felül még 400 font rezsitámogatást is kapnak októberben. Ez az összeg egyébként minden háztartásnak jár majd, a megemelkedett energiaárakra válaszul.
A rendkívüli adóból befolyt pénz nyolc millió rászoruló háztartásnak kell, hogy segítséget nyújtson.
Az ellenzéki Munkáspárt számon kérte a kormánypárton, hogy miért nem korábban vezették be az energiacégeket sújtó különadót?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés