Négy év után távozik az ATV-től Jakupcsek Gabriella

2022. május 27. 10:15
Ősztől nem folytatódnak a műsorai a csatornánál.

Közös megegyezéssel távozik Jakupcsek Gabriella az ATV képernyőjéről – írja a Blikk.

Négy sikeres közös év után úgy döntöttünk, hogy ősszel nem készítünk új adásokat Jakupcsek Gabriella eddigi műsoraiból. A közérzeti talkshow műfajt, amit ő képvisel, pihentetni szeretnénk, mivel csökkenő nézettséget hozott

– mondta a lapnak Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

A műsorvezető először a Jakupcsek Plusz című, emberi történetekkel foglalkozó talkshowért felelt, majd annak szüneteltetése után a Jakupcsek Nightot vezette a csatornán. Ősztől nem forgatnak új epizódokat.

A hírt maga Jakupcsek Gabriella is megerősítette a lapnak. Nem távozik rossz szájízzel, szerinte az általa vezetett műsortípusra továbbra is van igény.

„Valóban, mostantól szabadúszó leszek. Szerintem egy ilyen közérzeti talkshow komoly értéket képviselhet, sőt, helye is van a magyar televíziózásban, így a csapatom és én bármikor készen állunk egy ilyen típusú műsor folytatására, mert elképesztő mennyiségű történet van a tarsolyunkban. Valóban remek négy év volt, közös siker, szívügyem volt ez a műsor, de most nyitott vagyok arra, hogy máshogyan folytassam” – magyarázta a műsorvezető.

Nyitókép: MTVA / Zih Zsolt

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mert a nagyanyádnak még van agya feldolgozni a hallottakat, látottakat.

Az ATV-t nem nézem, így a műsorát sem. De! a Ridikül c. műsorát többször láttam a Dunán és nagyon tetszett a műsor is és Gabi stílusa, okossága, kimondottan művelt nő.
Amióta kirúgták nem nézem, mert az új, túlsokat magáról beszélő és idétlenül nevetgélő butácska műsorvezetővel nekem nézhetetlen.

Így van! Az élet igazságtalan, és akkor még meg sem szólalt, pedig az is elég kínos. Persze ettől még lehet valaki másnak a kedvence.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés