Négy év után távozik az ATV-től Jakupcsek Gabriella

2022. május 27. 10:15

Ősztől nem folytatódnak a műsorai a csatornánál.

2022. május 27. 10:15
null

Közös megegyezéssel távozik Jakupcsek Gabriella az ATV képernyőjéről – írja a Blikk.

Négy sikeres közös év után úgy döntöttünk, hogy ősszel nem készítünk új adásokat Jakupcsek Gabriella eddigi műsoraiból. A közérzeti talkshow műfajt, amit ő képvisel, pihentetni szeretnénk, mivel csökkenő nézettséget hozott

– mondta a lapnak Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

A műsorvezető először a Jakupcsek Plusz című, emberi történetekkel foglalkozó talkshowért felelt, majd annak szüneteltetése után a Jakupcsek Nightot vezette a csatornán. Ősztől nem forgatnak új epizódokat.

A hírt maga Jakupcsek Gabriella is megerősítette a lapnak. Nem távozik rossz szájízzel, szerinte az általa vezetett műsortípusra továbbra is van igény.

„Valóban, mostantól szabadúszó leszek. Szerintem egy ilyen közérzeti talkshow komoly értéket képviselhet, sőt, helye is van a magyar televíziózásban, így a csapatom és én bármikor készen állunk egy ilyen típusú műsor folytatására, mert elképesztő mennyiségű történet van a tarsolyunkban. Valóban remek négy év volt, közös siker, szívügyem volt ez a műsor, de most nyitott vagyok arra, hogy máshogyan folytassam” – magyarázta a műsorvezető.

Nyitókép: MTVA / Zih Zsolt

Kapcsolódó cikkek

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2022. május 28. 13:09
Ez a celebvilág! Szerencsetlen Berki temetesén kik es hogy jelentek meg? Sortban! Egyenszemüvegben, egymast mustralva, stb! Jakupcsek is oda való!
Papalimapapa
2022. május 28. 10:57
Miben is különbözik ez a perszóna Kálmán Olgától? Lehet, sértő az összevetés, de melyiknek fáj jobban? Irány valamelyik libsi párt. Keresnek azok is frakciószóvivőt! De akár Karácsonynál is van mit keresni. Összenőhet végre az, ami összetartozik.
Jooee
2022. május 27. 20:02
Ezt a ribancot már rég el kellett volna zavarni a közéletből.
bagira
2022. május 27. 18:18
Duna tv-ből távozást nagyon siratta , jah havi 2 millió fizetést .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik