Lehet önáltatásba menekülni, bűnbakot keresni

2022. május 27. 11:44

De ha a Fidesz egy forinttal nem költ többet, mint az ellenzék, utóbbi akkor is vereséget szenved.

2022. május 27. 11:44
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Lehet önáltatásba menekülni. Bűnbakot keresni, pozitív példákat találni, amelyek sem nem pozitívak, sem nem példák. Újságcikként eladni, amit az egyik vagy másik politikus lediktál. És lehet megkísérelni nyomába eredni a valóságnak.

»Április 3. tüzetesebb vizsgálata arra enged következtetni, hogyha miniszterelnök-jelöltként az idős Deák Ferencet ötvözték volna a fiatal Bill Clintonnal, és mögötte minden idők legjobb nemzetközi kampánystábja áll, míg a közmédia és a KESMA hirtelen tárgyilagosba vált, és a Fidesz egy forinttal nem költ több pénzt reklámra és mozgósításra, mint az ellenzék, utóbbi akkor is egyértelmű vereséget szenved.«”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
avízazúr
2022. május 27. 22:44
Hont szösszenetéről: https://www.orulunkvincent.hu/az-atlatszo-esete-magyarorszaggal/
amca
2022. május 27. 20:34
Jakab piggel nyerni ?? fegyö ö öö r nevű ,országosan 0 .000039 százalékossal nyerni. kari Getzyvel ,akit elütött a villamos,ellopták a doktorit. Megkukult angolból ...?? Bolgár Dobrev Krava ??? Márki Porszívó ?? Uyyhuyye Hörcsög ??
Türelem
2022. május 27. 19:53
András Be kell látnod, hogy az ellenzék nem kíván kormányra kerülni, ugyanis amíg nem néz szembe a választási vereség valós okaival, s nem váltja le a többszörösen kompromittálódott, hiteltelen pártelitjeit, amíg a választás másnapját követően is folytatja a szégyenletes bukáshoz vezető stratégiáját, kommunikációját, parlamenti és közszereplését, addig Orbán remete koráig miniszterelnök marad. Azzal vádolnak, hogy kibeszélsz a kórusból, a nyájból, holott csak tisztességesen vállalod a történések tárgyilagos, elfogulatlan elemzését.
Fed74
2022. május 27. 19:37
Szopnád már le magad, te helyezkedő köcsög! Csicska vagy Hont!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik