Megérkezett az Erőss Zsolt-film előzetese

2022. május 26. 08:30

Pál Emőke és Trill Zsolt főszereplésével érkezik a Magasságok és mélységek. Itt az előzetes!

2022. május 26. 08:30
null

Húsz évvel azt követően, hogy elsőként a magyarok közül Erőss Zsolt meghódította a világ legmagasabb csúcsát, bemutatták a róla szóló egész estés nagyjátékfilm előzetesét. 

A Csoma Sándor által rendezett alkotás megtörtént eseményeket dolgoz fel és a hegymászó felesége (az azóta szintén a hegyek világa felé forduló) Sterczer Hilda szemszögéből mutatja be a legendás férj elvesztését és a gyász folyamatát. 

A film főszerepét egy erdélyi származású színművész, Pál Emőket alakítja, míg Erőss Zsolt szerepében Trill Zsolt látható a vásznon. 

A játékfilm a tervek szerint idén ősszel kerülhet a mozikba. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
molnarlaszlo
2022. május 26. 15:48
ez aztan az elozetes.ennel barmelyik old spice reklam tartalmasabb.
Unknown
2022. május 26. 12:30
Hát egy marha volt, egy gyilkos volt "Erős" Zsolt!! Az utolsó hegymászáson ugyebár, miatta halt meg a másik srác, mert vissza ment a fél lábú idiótáért!!! Elhagyta a gyermekeit örökre, s az anyuka is sajnos örült ennek!!! Nem baj, ha apa meghalt, apa egy hős....tiszta Iliasz
Gullwing
2022. május 26. 09:13
Én személyesen is ismertemZsoltot. Igen erős kisugárzása, nagyszerű embert volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik