Megszorítások helyett hozzák haza az EU-s pénzeket

2022. május 26. 16:56

A miniszterelnök a személyes érdekei helyett képviselje végre a magyar nemzeti érdeket!

2022. május 26. 16:56
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András

„1. Az Orbán-kormány 12 év alatt tönkreverte a forintot, kiürítette a kasszát, a gazdasági problémákra egyetlen »megoldást« ismer, a különadóba csomagolt adóemelést. Ez kiszámíthatatlanságot és újabb áremeléseket fog jelenteni.

A Momentum ezért is akarja bevezetni az eurót, ami kiszámíthatóságot és biztonságot jelentene az emberek és a vállalkozások számára.

2. A multik még sosem »nyelték le« az adókat, a sor végén az emberek állnak, ők fogják megfizetni az elrontott orbáni adóemelés árát.

A Momentum azért is akar kiszámítható adópolitikát, hogy a kormányok ne tegyék tönkre családok és vállalkozások százezreit az oda-vissza rángatott közteherviseléssel.

3. Ha a Fidesz extraprofitot keres, nézzen körül a saját rokonai, barátai és üzletfelei köreiben. Az Orbán-rendszer elsősorban a saját arisztokráciájának juttatott extraprofitot a magyar adófizetők pénzéből – de még mindig nem Mészáros Lőrincet vagy Szíjj Lászlót akarják nagyobb áldozatvállalásra kényszeríteni, hanem a telefonszámlát befizető, kenyeret vásárló, autót tankoló embereket.

A Momentum ezért aktualizált formában ismét az Országgyűlés elé terjeszti azt a Fidesz által 2020-ban már lesöpört törvényjavaslatot, amely hozzájárulásra kötelezné az Orbán-rendszer fő kedvezményezettjeit is.

4. Azért van bajban az Orbán-kormány, mert a korrupt, jogállamiságot hírből sem ismerő kormányzását nem akarják az uniós adófizetők tovább finanszírozni.

A Momentum részletes javaslatcsomagot készít az EU-s pénzek hazahozatalára, de a miniszterelnöknek most először engednie kell: a pandémia után, az orosz-ukrán háború krízise alatt a magyar embereknek már nincs több pénze a miniszterelnök hatalmi játékait finanszírozni. Kell az EU pénze, és ennek feltételei vannak.

A miniszterelnök a személyes érdekei helyett képviselje végre a magyar nemzeti érdeket!”

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2022. május 29. 13:56
Ejnye, de rossz a memóriád! Ti (Cseh, Donáth, Dobrev és Újhelyi) mindent elkövettetek azért, hogy az EU ne fizesse ki a Magyarországnak járó pénzt (2500 mrd Ft-ot). Lehet, hogy Ti elfelejtettétek, de mi soha nem fogjuk!
KBA98
2022. május 28. 20:16
Amit a ti mocskos hazaárulásotok miatt nem kapunk meg! Takarodj a francba!
Vasgyari Tibi
2022. május 28. 00:24
Rénszarvas nyomi!
Vasgyari Tibi
2022. május 28. 00:23
A kettő között mi a kapcsolat? Olyan mintha azt mondanám, ne utazz el nyaralni, inkább edd meg a tízórait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik