Rendszeres balhék Kerepesen: két éve lelövéssel fenyegették meg a polgármestert

2022. május 25. 18:31

Máskor pedig machetével kergették meg az ott intézkedő rendőrt.

2022. május 25. 18:31
null

Már korábban is voltak zűrös ügyek Kerepesnek azon a környékén, ahol a hétvégén tömegverekedés és lövöldözés történt. Gyuricza László, a város fideszes polgármestere arról beszélt az ATV Híradójának, hogy két évvel ezelőtt egy TEK-es akció után helyiek egy csoportja megfenyegette őt, hogy lelövik. Három évvel ezelőtt pedig machetével kergették meg az ott intézkedő rendőrt. Gyuricza próbált segítséget kérni, az országos rendőrfőkapitánnyal személyesen is szeretett volna egyeztetni, kérték már a rendőri jelenlét megerősítését is, ám egyik sem történt meg.

A szombati tömegverekedés gyanúsítottjai szabadlábon védekezhetnek, a polgármester azt mondta, az ügyészség és a rendőrség egymásra mutogatnak.

A kapcsolódó felvételt az alábbiakban tekintheti meg:

Kapcsolódó cikkek

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2022. május 26. 09:08
Machetevel fenyegették meg a rendört....Nem a polgit. Persze ha valaki ismeri Papicát tudja késből nálla soha sincs hiány...:D
wadcutter
2022. május 26. 06:29
Hát rendesen zajlik az élet Kerepesen. Kis ország, kis balhé.
flesh ripper
2022. május 26. 05:49
Hagyni kell őket! Alapelv: pakisztáni belügy.
Zizike
2022. május 26. 05:48
Ha jól gondolom két svéd alakulat összebalhézot. A nyugat ilyenkor az általa gyengébbnek tartott félnek fegyvereket szállít és nem avatkozik be. Az egészet hagyni kellett volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik