Két éve megtiltották az EP képviselőinek, hogy kirakják a nemzeti zászlóikat

2022. május 24. 14:41

Most mi történik? Van jó zászló, meg van nem jó zászló. Majd Amerika eldönti.

2022. május 24. 14:41
null
Laborczy Szilvia
Facebook

„Arra emlékszünk még, hogy két évvel ezelőtt az Európai Parlament megtiltotta az EP képviselőknek, hogy kirakják a kis nemzeti zászlóikat az asztalaikra? Az volt az indok, hogy molinónak minősülnek és zavarják a parlamenti ülések rendjét. Nézzük csak meg, hogy most mit csinálnak!

Az ukrán zászló színeiben úszik minden. Az ülésterem minden négyzetméterén ki van állítva egy kék-sárga zászló, kék-sárgába öltöznek, kék-sárgával világítják ki az uniós épületeket, kék-sárga zászlóval a hátukon üldögélnek az EP-ben. Ez természetesen nem zavarja az ülések rendjét.

Most megint mi történik? Az, hogy van jó zászló, meg van nem jó zászló. Majd Amerika eldönti.

A kék-sárga nem is uniós ország, nem érdekes. De ki ne tehessük már véletlenül a kis európai országaink mini zászlócskáit az asztalra!

Európai Unió, a sajátjaidért, a rádbízottakért vagy mindenekelőtt felelős! Ezt az idegen nyomás miatt nehéz képviselni, ugye? Hát így, nehezen lesz béke! A kék-sárga mániátokkal egy magát büszke nemzetnek nevező mellé álltok. De akkor mi a gond a többi – nemzetüket megőrizni óhajtó – európaival, például velünk, magyarokkal? Itt van a mi zászlónk: Piros-fehér-zöld.

Mikor fogtok egyszer a magyarok mellé állni bármiben is és magatokra venni a színeinket például akkor, amikor a trianoni igazságtalanságot a kék-sárga országban szenvedik el a külhonba taszított őshonos, európai kisebbségek, a magyarok? Semmikor. Szegény, gerincmentesített bürokraták!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. május 26. 07:30
Nem kell túlreagálni. A kék meg a sárga az Unió színei a 3 ágú vasvilla pedig az új európai hadsereg fegyvernemeit jelenti, azt hogy védelmezik a Szent Európai Értékeket földön vízen levegőben. És azért viselik most mindenhol, mert támadás érte a Szent Európai Értékeket: kívülről Oroszország, belülről Orbán. Lengyelország viszont hibátlan demokrácia, mert nem O-val kezdődik a neve.
csjanos
2022. május 25. 09:29
NAGYON JÓ KÉRDÉS....de ki fogja megválaszolni???.....a következő EP.választás még két év...HAJRÁ MAGYAROK
matekandi
2022. május 24. 20:12
Egyértelmű jelzés, az egész eu.-ból az ukrán pusztulathoz hasonlót készülnek csinálni. Okádék az egész bagázs (tisztelet a kivételnek).
Kormánypárti1
2022. május 24. 19:55
Nem jól értelmezi a cikk írója. Ez nem egy nemzet zászlaja, hanem a náciké. Azt ki szabad tenni az EP. -ben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik