Százan estek egymásnak Kerepesen, lövések is dördültek

2022. május 24. 7:52
Két család tagjai verekedtek össze, hárman megsérültek.

Összeverekedtek Kerepesen: legalább százan „feszültek egymásnak”, és lövések is dördültek – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) kedden a police.hu oldalon. Hárman megsérültek, három embert pedig őrizetbe vettek a rendőrök, miután a két család tagjai összeverekedtek a kerepesi Gyár utcában szombat este – írta a PMRFK. Miután sikerült szétválasztani az embereket, a rendőrök golyóálló mellényt öltöttek, mivel a lövéseket leadó emberek az egyik ingatlanban rejtőztek el, és többszöri felszólításra sem működtek együtt.    

Mivel nem engedelmeskedtek a rendőri felszólításnak, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységét kérték a helyszínre,

amely elfogta az addig a házban bujkálókat. A három előállított férfit fegyveresen, csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. Letartóztatásuk indítványozását az ügyészség nem látta indokoltnak, ezért az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek – áll a rendőrségi közleményben. A helyszíni szemle közben két fegyvert lefoglaltak és fegyverszakértői vizsgálatra továbbítottak. Az elsődleges vélemény szerint gáz- és riasztófegyverekről van szó.

(MTI)

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI

Összesen 150 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kiscsaládok erődemonstrációja a cigány kultúra része. Teljesen elhibázott dolog a szertartást rendőri erővel megakasztani a végkifejlet előtt. Halott úgy sem lett volna, viszont az erősebb klán győzelme pár év nyugalmat jelentett volna, míg felcseperednek a puják. Így meg izzik tovább a parázs és meg fogják ismételni az előadást .

Na, most melyik oldallal szimpatizálunk? Ki-ki válasszon, és annak a családnak szállítson fegyvereket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés