Hosszú idő óta az első normális megnyilvánulás

2022. május 24. 15:50

Henry Kissingernek valószínűleg egyedül több esze van, mint az amerikai kormánynak.

2022. május 24. 15:50
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Végre egy üdítő kivétel – Henry Kissingernek hívják. Alant elolvashatják, mit mondott a davosi fórumon. Azt mondta, amit a normalitás diktál. Amit a Nyugat idiótáin kívül mindenki tud. S a legjobb egy olvasói hozzászólás a Mandiner cikke alatt, így szól:

Valószínűleg egyedül neki több esze van, mint az egész amerikai kormánynak.”

Ez pontosan így van, de kiegészítésre szorul: neki valószínűleg egyedül több esze van, mint az amerikai kormánynak, a brüsszeli idiótáknak és gazembereknek, a Nyugat kormányainak együttvéve. Így pontos...”

Kapcsolódó

Kissinger: Ukrajnának területi engedményeket kell tennie Oroszország felé

Az egykori amerikai külügyminiszter szerint Oroszország 400 éven át Európa nélkülözhetetlen része, és az európai erőegyensúly garanciája volt. Bővebben...

Az egykori amerikai külügyminiszter szerint Oroszország 400 éven át Európa nélkülözhetetlen része, és az európai erőegyensúly garanciája volt.

Nyitókép: MTI/EPA/Thomas Peter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2022. május 26. 10:25
bayer! Ha putyin gazdatok bejelenti igenyet a Balaton regiora, karterites gyanant az elveszitett szovjet hatalmi zona miatt, adjatok oda neki! A normalitas neveben.
Harula
2022. május 25. 21:09
Kissingert a józan ésszel együtt emlegetni körülbelül akkora marhaság mint Bayert a magyar szépbeszeddel. Ha valaki esetleg nem ismerné az illető munkásságát olvasson utána. A címeres gazember egy nagyon hízelgő jelző az illetőre.
A nagy vonatrablás
2022. május 25. 19:20
Ezzel egyetértek, de azért ne felejtsük el, többek között, 2009-es WHO felszólalását!!! Henry Kissinger beszéde a WHO előtt az eugenikáról, 2009. február 25.-én: "Amint a csorda a kötelező oltásba beletörődik, a játszmának vége! Mindent el fognak fogadni aminek a vérhez és a donor szervekhez köze van, mint jótett. A gyerekeket genetikailag meg fogjuk változtatni és sterilizáltatni a jó cél érdekében! Kontrolláld a birka gondolatait, és kontrollálod a csordát! Az oltóanyag gyártók -sokan közűlük itt vannak a teremben- milliárdokat fognak keresni, csakúgy mint az invesztorok is. Ez mindannyiunknak egy win-win szituáció! Kihasználjuk a csordát, a csorda meg fizet azért, hogy kiszolgál minket!" Amint a csorda a kötelező oltásba beletörődik, a játszmának vége!
foldizs
2022. május 25. 12:23
"Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja" mondjad még, Zsolti :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik