Globális felmelegítés?!

2022. május 22. 16:11

Immár minden hatodik fiatal sorolja magát az LMBTQ-közösséghez az USA-ban.

2022. május 22. 16:11
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Globális felmelegítés?!

Hogy mennyire nem magyar agyrém a gyerekeinket célzó genderlobbi elleni küzdelem, jól mutatja, hogy a CPAC két napjának szinte minden megszólalója, a világ minden tájáról Budapestre érkezve ugyanolyan hangsúlyosan szólt a most felnövekvő generációkra irányuló agresszív ideológiai befolyásszerzésről és annak már most látható káros hatásairól. (A Gallup kutatása szerint a Z generáció tagjai között immár minden hatodik fiatal sorolja magát az LMBTQ közösséghez az USA-ban.)

Az LMBTQ agymosás az Egyesült Államokban és a nyugati országok többségében nemcsak a globális véleményformáló csatornákról ömlő tartalmakban és a divatban, de az oktatási rendszerben is tudatformáló, kanonizáló jelleggel van jelen.

Hogy mennyire nem valamiféle keresztény-konzervatív üldözési mánia a dolog, azt két aktuális hír is alátámasztja az elmúlt napokból: a Disney gyerekeknek dobott piacra LMBTQ ruházati kollekciót (gondolom, tömeges igény mutatkozhatott a kicsik részéről a nemi identitás és szexuális irányultság ilyen módon való kifejezésére); a francia Paris St. Germain fekete focistája pedig azért szenved el épp nyilvános vesszőfutást, mert nem kívánt szivárványos mezben pályára lépni a »nemzetközi homofóbia és transzfóbia elleni napon«.

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2022. május 26. 18:41
"A populáció növekedése olyan feszültséget okozott a kifejlett egyedek között, hogy az újszülött patkányok nagy része elpusztult, mert az anyjuk egyáltalán nem gondoskodott róluk, a hímek körében pedig a pánszexualitás, a homoszexualitás és az aszexualitás is megjelent, de megfigyelhető volt a kannibalizmus is, egyes hímek pedig gyakorlatilag teljesen kivonták magukat a társadalomból." https://telex.hu/eszkombajn/2021/08/15/eger-patkany-utopia-kutatas-tarsadalom Plusz itt: https://hu.greatplainsparanormal.com/6459013-universe-25-how-mouse-paradise-became-hell-alternative-view
budapesti
2022. május 25. 20:45
Talán már jobban értem. De mintha lennének ellentmodások ebben a gondolatmenetben. A mohamedánok hosszú ruhában járatják a nőket, ez annak a jele, hogy a szexualitás ott rendkívül fontos. A protestáns puritánok hosszú ruhában járatják a nőket, ez annak a jele, hogy a szexualitás ott nem fontos. Legalábbis ez jött le... Most akkor hogy van ez? Megjegyzem, hogy a cselédlányok tipikusan a jövedelmi olló alsó szárát jelentik. (Ez a gondolatmenet elején jött elő, hogy "hol van ott a jövedelmi olló".) Meg azt, hogy a cölibátus bizony újszövetségi eszmény, amit Jézus és Pál apostol is ajánlott és gyakorolt. Így nem a "szexualitás túlértékelésének a jele", hogy a katolikus egyházban ez népszerűvé és intézményessé vált, hanem annak, hogy ők a protestánsokkal ellentétben komolyan veszik az Újszövetségnek ezeket a tanításait is, és nem ollózzák belőle ki.
budapesti
2022. május 25. 12:06
Nagyon sok gondolatod közül nem is tudom, mire reagáljak. Ha jól értem - remélem, jól -, a mondanivalód lényege, hogy minden társadalomban kialakul elnyomás az emberi gyarlóság miatt. Azután az uralkodó osztály henyeségében, luxuskörülmények között torz, bűnös szexuális gyakorlatokat talál ki, honosít meg. Vannak ezzel a helyzettel szembeni lázadások, mint a puritanizmus vagy a francia forradalom. Ilyenkor előtör az egyszerű nép egyszerű eszménye, amely letiporja a bűnös cifrálkodást. Azonban az elnyomás - a kinyíló jövedelmi olló - újra meg újra mindenhol kialakul, ezért ebben a világban mindig is lesznek szexuálisan bűnös életmódok, torz nem identitások. A mi korunkban a nyugati nagyvárosi elit köreiből ömlik a hamis, torz szexuális eszmény a világba, és ez talán nem így lenne, ha nem tudnák olyan nagyon "kinyitni a jövedelmi ollót". Jól értem?
Trombitás Keresztély
2022. május 23. 22:22
Rákerestem, hogy mégis miről írnak: https://www.disneybymark.com/wp-content/uploads/2020/06/disney-rainbow-pride-merch-collage.jpg Szivárványos egérfültől vagy Mickey egeres hátizsáktól egy gyerek sem fog megbuzulni. Főleg, ha szülő meg sem veszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik