Mennyire felelős az a politikus, aki azon szorong, nehogy nyerjenek, mert baj lesz?

2022. május 20. 07:29

Majdnem a nyakunkra hozták Márki-Zayt, de szerencsére a népnek több esze volt.

2022. május 20. 07:29
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Van egy kínzó kérdésem, a mostani választási sztorik után: ha mindenki tisztában volt azzal ez ellenzékben, hogy Márki-Zay alkalmatlan vezetőnek, akkor egyiküknek se volt annyi lelkiereje, hogy szóljon? Mennyire felelős az a politikus vagy kampányfőnök, aki azon szorong, nehogy nyerjenek, mert baj lesz?

Elhiszem, hogy elsőre jó ötletnek tűnt, de aztán a vak is látta, hogy naponta beszél elképesztő furcsaságokat, amiket aztán másnap visszavon. Akkor nem az kellett volna legyen minden felelős politikus reakciója, hogy elnézést, de ezt az embert nem tudom támogatni! Tévedés volt, sajnálom!?

Majdnem a nyakunkra hozták Márki-Zayt, de szerencsére a népnek több esze volt. Mondjuk az az ellenzék, aki alapból a nyakunkba tette Gyurcsányt, aki »minden létező bűnt elkövetett a nemzet ellen«. Az már csak hab a tortán, hogy egy alkalmatlan álmessiást akartak még mellépakolni…

Vannak tehetséges politikusok az ellenzékben: (úgy értve, hogy akik jól tudnak szerepelni): Karácsony, Botka, Mesterházy, Molnár Zsolt, Hiller István vagy Donáth Anna, szóval lett volna miből választani. De most nem is ez a kérdés, hanem, hogy tudtak Gyurcsánnyal szövetségre lépni? Aztán pedig miért nem szóltak, hogy baj van, lesz, ha véletlenül nyerne Márki-Zay?”

Fotó: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ersa57
2022. május 23. 10:08
Kedves Fruzsina ! Nem ismerős ez a helyzet 2006-ból??? A TV-s vitában Gyurcsány felmosta a padlót a kifejezetten jó vitaképességű OV-ral. Bennem meg akkor merült fel az a gondolat, hogy OV. nem is akart nyerni, mert borítékolható volt, hogy bekövetkezik egy világméretű pénzügyi és gazdasági válság!!!!!!
Biivisz
2022. május 21. 03:41
Az "ellenzék" (ellenség) minden aljasságra képes a hatalomért, de pont ezt - amit számon kérsz rajtuk Fruzsina -, nem tehették volna meg, . Nem mondhatták, hogy "ezt az embert nem tudom támogatni! Tévedés volt, sajnálom!?", mert nem ők jelölték, nem ők választották ki. Hanem a választóik a zelőválasztáson. Ha ezt meglépik, végképp nem mossák le magukról, hogy semmibe veszik a választóikat (ami, ami amúgy igaz, csak azok nem látják). Így aztán a saját stabil választóik egy jó részét is elvesztették volna. Jóval többet, mint ezzel az orbitális buktával.
lhotx
2022. május 20. 13:41
XXXPONTRabomobil abban bízik, hogy a Nagy Orbáni összeomlásnál elég nagy zaj lesz, s annyian fognak nyüszíteni, hogy az ő nyüszítésére már senki sem fog figyelni. Jó lesz neki.
Hopsz Juliska
2022. május 20. 08:47
Kedves Fruzsina! Ezen én már 2006-tól gondolkodom. Hogy lehet, hogy egyetlen MSZP-s nem állt fel és nem mondta az öszödi beszédre, hogy ez vállalhatatlan? Azóta semmi nem változott azon az oldalon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik