Orbán Viktor: Fel kell készülnünk a sorsdöntő európai választásokra

2022. május 20. 11:21
A magyar miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Tom Van Griekent, a belgiumi Flamand Érdek párt elnökét.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke pénteken a Karmelita kolostorban fogadta Tom Van Griekent, a belgiumi Flamand Érdek párt elnökét, aki a Budapesten megrendezett CPAC Hungary konferencia egyik előadója – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A tárgyaláson – melyen Gál Kinga, a Fidesz alelnöke és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is részt vett – elhangzott: a kontinens konzervatív pártjainak össze kell fogniuk, hogy megvédjék a hagyományos európai életformát, amely a nemzetekre, a családokra, a hitre, a munkára épül.

Orbán Viktor megismételte a CPAC konferencián is hangoztatott álláspontját: a következő két évben fel kell készülni, és a 2024-es európai választásokon együtt és szervezetten fellépve vissza kell venni az európai intézményeket a baloldaltól.

 

A budapesti CPAC Hungary-t az Alapjogokért Központ – a társszervező American Conservative Unionnal közösen – szervezte.

 

(MTI)

Nyitókép: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Fischer Zoltán

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Marine Le Pent jobban fel lehetett volna készíteni, hogy például ne érjék váratlanul az olyan aljas vádak, hogy ő orosz-barát."

Az a baj, hogy ezt bárkire könnyedén rá lehet sütni, aki nem asszisztál elég lelkesen az Usa ukrán politikájához. Még működik a háborús pszichózis, meg az, hogy az ukránok nyerhetnek, a szankciók hatása meg még nem érződik eléggé. Majd fog, és akkor szerintem nyugaton is megfordul a közvélemény (mint a migrációnál) de ahhoz idő kell.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés