Elszórakoztattam magam egy álhír-híradóval

2022. május 20. 09:29

Arra próbáltam például felhívni a figyelmet, hogy teljesen megbolondult a „fejlett” világ.

2022. május 20. 09:29
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Elszórakoztattam magam (és talán másokat is…) egy álhír-híradóval az első nagy európai konzervatív konferencián, a CPAC-en. (Ma is folytatódik még a rendezvény a Bálnában!)

Arra próbáltam például felhívni a figyelmet, hogy teljesen megbolondult a »fejlett« világ. Szinte lehetetlen megállapítani, hogy mi a hír, mi az álhír, mit kell komolyan venni, és melyek a politikusok lázálmai, őrült ötletei. Sajnos nem állunk jól…

Szóval óvatosan a hírfogyasztással!

UTÓIRAT:

Ki gondolta volna néhány éve, hogy ebből a három hírből kettő NEM álhír?

  • Igaz: Mosás helyett inkább szellőztetni kell a ruhákat – ezt ajánlja az energiaválság miatt az Európai Unió egyik magas rangú vezetője.
  • Igaz: Meleg helyre költöztethetik télen a nyugdíjasokat Németországból – így akarják csökkenteni a német gázfelhasználást.
  • Hamis: Megszorítások Kaliforniában: csak a férfi és a női mosdókat szabad használni az iskolákban takarékossági okokból. Nem  kapnak harmadik választási lehetőséget a diákok.

Sírhatnánk is, de inkább nevessünk rajtuk! Idővel úgyis győz a józan ész!”

Nyitókép: Németh Balázs Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. május 21. 09:58
békét
states
2022. május 20. 10:47
Elmebeteg komcsi nyugat.
Gulyásleves
2022. május 20. 10:45
a fejlett világ megbolondult eredj moszkvába
nick89
2022. május 20. 10:29
Elfogták azt a magyar bűnözőt, aki pár éve kirabolta Budapesten a fegyveres kínai bűnözőket. https://www.youtube.com/watch?..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik