Az ellenzéki politika a Fidesz-bérencezéssel nem lesz sikeresebb

2022. május 19. 12:02

Ungár Péter
Facebook
Lehet, hogy Hont András sok mindenben téved, de nem becsmérelni kell.

„Alapvetően az ellenzéki politika addig nem lesz sikeres, ameddig abban versenyzünk egymással, hogy ki tudja hangosabban mondani bárkire, aki a kánontól eltérő véleményt fogalmaz meg, hogy Fidesz-bérenc.

Azt pedig kifejezetten normasértőnek tartom, ha ezt már nem csak egymással játsszuk, hanem újságírókat és véleményformálókat is bevonunk ebbe. Majd egyébként egy perc múlva szemrebbenés nélkül arról beszélünk, hogy mi egy európai értelembe vett normális politikai kultúrát fogunk teremteni, azután csodálkozunk, hogy nem hisz nekünk senki. Ráadásul azért a negyedik kétharmad után tényleg nagyobb érdeklődéssel fordulhatnánk azok felé, akik szerint nem volt minden teljesen rendbe a politikánkkal.

Persze ne tegyünk úgyse, mintha ezt a volt miniszterelnök-jelölt kezdte volna most Hont Andrással, mert ez a játék sok éve zajlik már. És most úgyis sokan megint édesanyámmal fognak válaszolni az általam felvetett tartalmi állításra, de ez engem már egyáltalán nem érdekel.

Az aki szerint a vele ellenkezők álellenzékiek, semmivel sem jobbak, mint azok akik szerint akik nem mindenben értenek egyet Orbán Viktorral, azok hazaárulók.

Ez a totális logika igaztalan, lehet, hogy Hont András sok mindenben téved, az ATV is sok dologban kritizálható. De akkor azt kell tenni, nem pedig becsmérelni.”

Kapcsolódó

„Ki fizeti?” – Márki-Zay ismét durván beleszállt Hont Andrásba és az ATV-be is

A hódmezővásárhelyi polgármester arról is beszélt a Hit rádióban, hogy városában éppen egy román nyelvtanfolyam elindításán dolgozik. Bővebben...

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Milyen ellenzéki politika?
(Amúgy: Ungár Péterrel nem az volna a problémám, hogy miket mond, egykét projektje (szociális munkások felkarolása) kifejezetten szimpatikus.
Nekem még azzal sem lenne gondom, hogy egy (volt?) radikális jobboldali párt, a jobbik támogatásával indult.
Azzal viszonyt már ugyancsak gondom van, hogy ez a támogató Jobbik elárulta a szavazóit, köztük egy csomó olyan embert, akiket meghurcoltak a korábbi Jobbik szimpátiájáért.
Na most szar emberek, a sajátjaikat eláruló párt támogatásával indulni szerintem megbocsájthatatlan.)

Így van. Ebben az EU-s világban már az igazságért is fizetni kell, mert ingyen csak a hazugság ömlik.

Nem kéne ezt.
Ungarral és az lmp-vel az a bajom, hogy önállóan nem jutottak volna be a Parlamentbe. Gyurcsány adott nekik egy embert, hogy lehessen frakciójuk. Majd megkapják a számlát.
Ugyanakkor Ungárban érzékelhető a konstruktivitási szándék.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés