Nem lehet, hogy a főnök megőrült?

2022. május 19. 09:43

Kicsit aggódom. A miniszterelnök a „Harcosok klubja" címmel mutatja be minisztereit.

2022. május 19. 09:43
null
Lendvai Ildikó
Hírklikk

„Nem az ijeszt meg, hogy folyton harcra készülnek, ugyan, azt már megszoktam. Viszont a »Harcosok klubja« egy több, mint húszéves kultuszfilm (és az alapjául szolgáló regény) címe. Arról szól, hogy egy álmatlan irodista és egy szappanáruló ügynök alapítanak egy bunyós klubot, amelynek később elég rossz vége lesz.

Az álmatlan irodistát értem, az nyilván Semjén, ő éjszakánként alvás helyett eszement törvényjavaslatokat szokott benyújtani a parlamentbe. Akkor már tényleg jobb, ha bunyózni jár. De könyörgöm, ki a szappanügynök?

Lehet, hogy Szijjártó a lélegeztetőgépekről átáll a szappannal való üzletelésre? Lesz ehhez Putyinnak vagy a kínaiaknak elég szappanjuk? És Semjén meg Szzjjártó egymással fognak verekedni, mint a filmben az alapítók? Azért azt megnézném. 

De ami miatt elfogott az aggodalom, az az, hogy a harcosok klubja jóvoltából a filmben végül úgynevezett »Káoszbrigád« alakul.

Káoszbrigád? Azért azt furcsállom, hogy egy kormány mindjárt az elején ilyen önkritikusan jellemezze a saját tevékenységét.”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. május 21. 16:32
Bidé az őrült, eltévesztetted a házad! A MI MINISZTERELNÖKÜNK nem őrült, sőt egy zseni! Mi meg - mint láttad - vele vagyunk, talán költözz máshova!
formaegy
2022. május 20. 17:18
Az anyádért nem aggódtál te büdös vén kurva?! Nagyot köp!!!!!!!!!!!!!!
cheriff
2022. május 20. 14:01
Dehogynem, Ildikó. A főnök biztosan megőrült. A lényeg azonban, hogy az ön megjegyzése távol áll attól, hogy irreleváns legyen, viszont végtelenül humoros. Most, hogy április 3-a után a kormánypártok támogatottsága tovább zuhan, sőt tegnap ha jól láttam már romokban hever, elérkezett az idő, hogy a 4 millió éhező budapesti esernyőt ragadjon és önnel az élen a tettek mezejére lépjen. Csak ön jelére vár az elkeseredett tömeg, hogy elsöpörje a zsarnok kisebbséget. Ildikó, álljon az élükre önnön testével, szignálja csak a virtust, ahogy egész életében tette. Önöket erősíti majd az a tény, hogy akkor is önök a jók, mert csak...
Csillagrombolo
2022. május 20. 12:20
Ildi néni nyugodjon le a retkes picsába....tényleg emelik a nyugdíját újra :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik