Nem, nem vagyok oltásellenes, Vágó Pityu bá’

2022. május 18. 8:50

Hont András
Facebook
Szorgalmazom például, hogy legyen oltóanyag a dékás demencia ellen.

„Nem, nem vagyok oltásellenes, Pityu bá’. Többször elmondtam, aki komoly kockázatnak tartja a vírust, az oltassa be magát. Azt tudom, hogy a kötelező oltási protokollok nem így születnek.Amúgy tudja-e Vágó úr, hogy Dániában mikor volt a legmagasabb a halálozás az egész járvány idején? Telefonos segítség? Jó, akkor elárulom: idén február-márciusban. Három oltás után, legyengült variáns mellett. És Finnországban? Kérdezze meg bátran a közönséget, de megsúghatom én is: most.

Ugyanis ez egy ilyen műfaj: ha valahová nem jut be a megfelelő szezonban a vírus, akkor oda később fog, tehet ellene bárki bármit. Pontosan úgy, ahogy annakidején jósoltuk a lezárásokkal SZEMBENI érvelésünkkor. Nincsen abban semmi csoda, hogy egy hermetikusan lezárt országba az általános lockdown idején nem kerül be a kórokozó, viszont amikor újraindul a világ, és már nem lehet karanténokkal szórakozni többé, vagy TÉNYLEG kihal az emberiség, akkor még oda is bejut a vírus.

Egyébként messzemenőkig támogatom a vakcinafejlesztéseket, külön szorgalmazom például, hogy legyen oltóanyag a dékás demencia ellen. Csak akkor mi marad Pista bácsi legújabbkori munkásságából? A gondolattól is kiver a kvíz.”

Nyitókép: Partizán YouTube-csatorna 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Szorgalmazom például, hogy legyen oltóanyag a dékás demencia ellen."

Na most főzök egy kávét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés