Gyurcsányi titkok és tagozatok

2022. május 18. 17:37

Bán Károly
Magyar Hírlap
Ide jutott az ellenzék a gyurcsányi összefogással. Mindahányan Gyurcsány foglyai.

„A magyarországi ellenzék tizenkét év alatt a bukott Gyurcsány Ferenctől eljutott a vállalhatatlan Gyurcsány Ferencig.

Az őszödi böszme aknamunkájának fedőszervezete, a Demokratikus Koalíció ez idő alatt a legyengített LMP képében létrehozta saját zöld tagozatát, a Momentummal ifjúsági tagozatát, a Jobbikkal a fasiszta tagozatát, az MSZP asszisztálásával a táskás nosztalgiatagozatát, a Párbeszéddel pedig tengerentúli tagozatát.

Ide jutott az ellenzék a gyurcsányi összefogással. Mindahányan Gyurcsány foglyai. Mint azt a Direkt36 most közölt kutatása kimutatta, ismételten kiderült, ki parancsol a politika baloldali térfelén, sőt »Gyurcsány kidobta Márki- Zayt is, mint egy veszett kutyát«. Mértékadó baloldali portálok szerint a fontosabb kérdésekben egyedül a bukott kormányfő akarata érvényesül az ellenzéki térfélen. Lényegében mindenről ő dönt egy személyben. Az ellenzéki egység szétesett, az új reménységnek látszó Márki-Zay Pétert pedig a parlamenti választás másnapján a DK elnöke azonnal törölte a pártvezetők számára létrehozott titkos csoportból is.

Innen nézve nem ez az első eset, hogy Gyurcsány saját bukását másra keni, és nem érti azt sem, hogy miért kéne szégyellnie magát, miért kellene végleg távoznia a közéletből. Ugyanígy tett gyalázatos őszödi beszédének kiszivárogtatása után, amelyben beismerte kormánya bukását, és ugyancsak ezt tette, amikor 2009 márciusában távoznia kellett a kormányfői székből az országot eladósítva, csődbe sodorva, a lakosságot megsarcolva, devizacsapdába hajtva. Mára pedig odáig jutott, hogy már saját hazugságairól is nyersen hazudozik.”

(Fotó: Facebook)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés