Európa utolsó reménye

2022. május 17. 07:40

Egyre gyakrabban kérdezzük magunktól, mit keresünk az unióban?

2022. május 17. 07:40
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Majd föltette a kérdést, amit mi, magyarok valószínűleg egyre gyakrabban fölteszünk mostanában, és ami – szerintem – az elkövetkező években a legégetőbb lesz: »Mit keresünk az unióban?« (Különösen azok után teszik majd föl egyre többen, hogy hamarosan nettó befizetőkké válunk: vagyis papíron is többet talicskáznak ki az országból Von der Leyenék, mint amennyit visszacsepegtetnek.) 

Orbán Viktor válasza a kérdésre: az álmainkat keressük az unióban, az egyenlő nemzetek közösségét, a demokráciák demokráciáját. – Amíg van egy fikarcnyi esély, addig küzdeni fogunk a jogainkért, az unió megújításáért, ehhez szövetségeseket keresünk – tette hozzá. Kiemelte: ma azért irányul ránk a figyelem, mert a lengyelekkel együtt mi váltunk a nyugati világ utolsó keresztény-konzervatív bástyáivá. – Sokan úgy érzik, Magyarország a józanság és a szabadság utolsó őrhelye. Reményt akarunk adni nekik és másoknak is (…). Mi vagyunk Európa jövője.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2022. május 18. 07:33
,,Mit keresünk az unióban?” Sztem Maga úgy egy-két misit.
Kivűlálló
2022. május 17. 17:40
2004-et akartam írni, bocs!
Kivűlálló
2022. május 17. 17:39
"papíron is többet talicskáznak ki az országból Von der Leyenék, mint amennyit visszacsepegtetnek" Igen, ez azóta így van, mióta 20024-ben beléptünk ebbe a guánó-telepre! A különbség csak annyi, hogy nem mindig Ursuláék nyúlták tőlünk a lóvét!
korona.2.0
2022. május 17. 12:24
"Ungaros delended est !" A Pozsonyi Csata óta semmi sem változott. Ez a Nyugat véleménye rólunk. Csak kerékkötőjük vagyunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik