Egy orosz oligarcha hangfelvételen beszélt Putyin állítólagos betegségéről 

2022. május 16. 18:09

Az üzletember állítólag azt is mondta a titokban rögzített felvételen, hogy Putyin „teljesen tönkretette Oroszország gazdaságát, Ukrajna gazdaságát és sok más gazdaságot”.

2022. május 16. 18:09
null

A világ és a hazai sajtó is sokat foglalkozott az elmúlt hónapokban azzal, hogy Vlagyimir Putyin valamilyen súlyos betegségben szenved, amit egyelőre titokban tartanak. Egy nemrégiben előkerült hangfelvétel azonban válaszokat adhat a kérdésekre – számolt be a New Lines magazin.

A cikk szerint egy a Kremlhez közel álló orosz oligarcha szavait állítólag titokban rögzítették. A felvételen ez az oligarcha arról beszél egy nyugati üzletembernek, hogy Putyin orosz elnök „nagyon beteg, vérrákos.” Majd állítólag hozzátette:

„A probléma a fejével van.” – jegyezte meg állítólag az oligarcha.

A New Lines közölte, hogy könnyen képes volt hitelesíteni az oligarcha személyazonosságát és hangját, és hogy nem teszi közzé az illető nevét, mivel valószínűsíthető, hogy komoly következményekkel kellene számolnia az orosz kormány részéről.

A vérráknak számos típusa létezik, a leggyakoribbak a leukémia, a limfóma és a myeloma.

Nyitókép: Mikhail Klimentyev / SPUTNIK / AFP 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2022. május 17. 18:20
Van a vérráknak gyógyítható és gyógyíthatatlan fajtája is. Nem mindegy.
fogas paduc
2022. május 17. 13:55
Szóval a " nyugat" lehallgatja az orosz honpolgárokat...
Menhetten
2022. május 17. 12:15
A kórházi kezelés előtt az elnöki stáb állítólag tíz napra előre felvett és betárazott videókat készített, hogy azokkal fedezzék Putyin távollétét...
fatman
2022. május 17. 12:04
aha, mint a viccben a székely bácsi, akinek szar komája van... (szarkóma)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik