Azt mondja Karafiáth Orsolya költőnő, hogy „ilyen népet könnyű uralni”

2022. május 16. 18:36

Költőnőék szellemisége hozott most is kétharmadot. Meg fog is. Köszönjük, költőnő!

2022. május 16. 18:36
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

Azt mondja Karafiáth Orsolya, költőnő, hogy »ilyen népet könnyű uralni«. Mármint ezzel ránk gondol a kedves költőnő. Arra a népre, amely történelmét – nem hibásan – arra építette, legendája azon nyugszik, a világ arról ismer minket, hogy mindig rebellisek voltunk. A pozsonyi csata idején éppen úgy, mint 2015-ben. A költőnő nem ismeri a történelmet, de ez rendben is van.

A költőnő annak az ún. értelmiségnek megbízható tagja, amely évtizedes viszonylatban idegeníti el a magyarokat mindentől, amit a költőnőék képviselnek. Nagyon helyesen, egyébként. Költőnőék szellemisége hozott most is kétharmadot. Meg fog is. Köszönjük, költőnő!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonella
2022. május 17. 16:20
kérjük meg az ököritófülpösieket, hogy fogadják őt be. csak van ott egy kis hely. és mindenhez olyan közel van.
Ani40
2022. május 17. 08:19
Nem, szerintem téved a "művésznő"! Nyilván magából indul ki, úgy látja a világot ahogy nevelték, ahogy él. Ez a nép szorgalmasan dolgozik, tanul, tanít, gyógyít, épít és működteti az országot. Nem részegen fetreng délutánig a saját hányásában, aztán zsibbadtan papírra vet valami beteges szarságot, amit az elfajzott közönsége bambán, kábítószermámorban ünnepel és nagyon nagyon progresszívnek gondol. Ezen a népen nem lehet uralkodni és tudunk gondolkodni, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az ilyen Karafiáth féléket és politikai képviselőiket szánalommal vegyes undorral utaljuk oda, ahova valók, a szemétdombra. 4x2/3 :-)
Jooee
2022. május 17. 07:38
Karafiáth egy alkoholista a legaljáról. Ez akar pálcát törni a magyarság felett. Természetesen érzelmekben semmi köze a magyarsághoz. Eltakarodhatna külföldre a libsi haverokhoz, persze az a probléma, hogy senki nem tartaná el, saját magát meg képtelen eltartani, mivel a mocskolódáson kívül semmihez sem ért.
drom176
2022. május 17. 07:38
Ok, de miből él a költőnő? Miből van pénze piára?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik