Azt mondja Karafiáth Orsolya költőnő, hogy „ilyen népet könnyű uralni”

2022. május 16. 18:36

Trombitás Kristóf
Facebook
Költőnőék szellemisége hozott most is kétharmadot. Meg fog is. Köszönjük, költőnő!

Azt mondja Karafiáth Orsolya, költőnő, hogy »ilyen népet könnyű uralni«. Mármint ezzel ránk gondol a kedves költőnő. Arra a népre, amely történelmét – nem hibásan – arra építette, legendája azon nyugszik, a világ arról ismer minket, hogy mindig rebellisek voltunk. A pozsonyi csata idején éppen úgy, mint 2015-ben. A költőnő nem ismeri a történelmet, de ez rendben is van.

A költőnő annak az ún. értelmiségnek megbízható tagja, amely évtizedes viszonylatban idegeníti el a magyarokat mindentől, amit a költőnőék képviselnek. Nagyon helyesen, egyébként. Költőnőék szellemisége hozott most is kétharmadot. Meg fog is. Köszönjük, költőnő!”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nemrég céges buli volt, jöttek mindenféle kollégák némethonból. Volt egy pakisztáni mérnök is köztük. Az angol kiejtése furcsa volt, bár a németeké is az, szóval ez a része nem lepett meg, viszont lenyűgözte az a történet, amit elmeséltem neki, hogy ez az ország több, mint ezer éves.

Hét vezér, ezeregyszáz éve idejött, és megalapította ezt az országot. És ez az ország, ez a nemzet azóta is itt van, minden nehézség, minden megszállás, minden területnyereség-, és veszteség dacára. Nem akarta elhinni, hogy manapság létezik még ilyen.

Ez a nemzet egyáltalán nem gyenge, kicsit sem az, éppen ellenkezőleg. A liberálisok meg hülyék, folyton csak önigazolást keresnek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés