Jakab Péternek kötelessége kivizsgálni az ügyet, bocsánatot kérni és lemondani!

2022. május 16. 20:17

Az erőszaktevő pedig álljon bíróság elé!

2022. május 16. 20:17
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Annyi minden történt az utóbbi időben, hogy nem tudtam reagálni a Jobbik zaklatásos borzalmára. Azért borzalom, mert erre eddig nem volt példa. Semelyik pártnak sem akartak a rendezvényén nőket megerőszakolni.

Durva az egész, hogy Jakab először a családját kényszerítette egy fotóra, miközben kiderült, hogy a szeretőjével él. Aztán pedig egy pártos bulin hullarészegen feküdt, miközben a barátja egy szobába zárt egy nőt és még őrt is állított az ajtó elé. Még jó, hogy volt olyan ember a buliban, aki a sikoltozást hallva, megmentette az áldozatot.

Mindezek után Jakab nem szégyelli, hogy mi történt, hanem táncolgatós videót tett ki az erőszakos haverral. De a rettenet, hogy amikor ez kiderült, senki nem reagált semmit. Úgy csináltak, mintha nem lenne semmi látnivaló. Szóval vannak viselkedési minimumok, emberi normák, amiket akkor is be kell tartani, ha valaki a bunkó imidzset képviseli.

A nők nem prédák! Az erőszak minden formája elfogadhatatlan! Jakab Péternek, mint képviselőnek, pártelnöknek, de mint embernek - kötelessége kivizsgálni az ügyet, bocsánatot kérni és igen, lemondani! Az erőszaktevő pedig álljon bíróság elé!”

Nyitókép: Jakab Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. május 17. 12:12
Lattal mar baloldalit lemondani, es vallalni a feleloseget?
Gyikó István
2022. május 17. 11:45
Na és erre a Tasa Helsinkibizottság,az lmbtq és a többi hasonszőrű most,ezügyben miértisnem emeli fel szavát? már megint az az ő fránya kettősmércéjük?...
Onurisz
2022. május 17. 10:59
Igazán értékelem Fruzsina szándékát, hogy párbeszédet kíván fenntartani az ellenzéki emberekkel, ám van egy szint, amely alá nem lenne szabad menni. Jakab pedig jócskán ez alatt van és nem is csak a bunkósága miatt, hanem azért, mert embereket fizetett meg annak érdekében, hogy maga és a szeretője politikai egzisztenciáját megmentse. Magyarán: csalt. A régóta ismert aljas pártpolitikai csalást követte el: csak papíron létező helyi pártszervezeteket kreált, hogy rá szavazzanak. És ez még nem minden. Ilyet megszervezni nem túl kellemes, komoly meló. Ezt a munkát pedig a szexuális erőszakot elkövető haverja végezte el. Ezért védi. Aki morálisan ilyen szintre süllyed, azt már nem szabad megszólítani. Egyébként pedig van a történetnek egy kis bája. A sértett és élettársa csak azután fordult a nyilvánossághoz, miután lezajlott a választás. Nem kell hozzá sok rosszindulat, hogy feltételezzük, ha nyernek, lett volna olyan kompenzáció, amelyért cserébe örökre elfelejtették volna az esetet. Mivel azonban nem csak ők, hanem az a politikus is kiesett a hajóból, aki a hölgyet kiszabadította, van esély arra, hogy az elkövetőt Jakab morális megtérése nélkül is elítélik.
BossN
2022. május 17. 08:01
Rohad a Jobbik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik