Rétvári Bence a Momentumnak: Mi az önök szavainak a súlya?

2022. május 16. 21:59

Az Emmi államtitkára szembesítette a fiatal baloldali képviselőket korábbi kijelentéseikkel.

2022. május 16. 21:59
null

„Vállalthatalan ellenzékkel szemben a Momentum alternatívát nyújt”. „Majd a vállalhatatlan ellenzékkel összefog” – kezdte Tóth Endrének szánt válaszát Rétvári Bence, az Emmi államtitkára a parlamentben, aki Fekete-Győr Andrást, a baloldali párt frakcióvezetőjét idézte.

Majd azzal folytatta, hogy 

„Mondták, majd aláírnak a vele egy szövetséget” – emlékeztetett a honatya.

„Az embereknek arra van szükségük, hogy egy világos, kézzel fogható alternatívát kapjanak. Nem pedig arra, hogy egy valamilyen moslékszerű mixet kapjanak.” „Majd bemennek egy olyan listára, egy olyan választási szövetségbe, ahol a szövetségük vezetője, miniszterelnök-jelöltje szerint a kommunistáktól a fasisztákig mindenki megtalálható. Miközben az önök elnöke azt mondta még előtte nem sokkal, hogy »nem egy ilyen mixre van szükség, hanem világos alternatívára« – hangoztatta Rétvári. 

„Sőt, még azt is mondták Önök, hogy „a Momentum szembeköpné magát, amennyiben koalícióra lépne a Jobbikkal és az MSZP-vel”. Majd koalícióra léptek a Jobbikkal és az MSZP-vel” – szögezte le az államtitkár.

– tette fel a kérdést az ellenzéki padsorokban helyet foglaló párt tagjainak a fideszes képviselő.

Rétvári Bence felszólalását alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó
 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CirmoS
2022. május 17. 10:33
Kiváló Rétvári Úr! Csak így tovább! A momentummal minden egyes alkalommal felmosni a padlót! Ezek a kis semmihez nem értő, külföld által pénzelt, magyarellenes paraziták nem kéne, hogy a magyar parlament tagjai legyenek! Nevetségessé kell tenni őket, Fekete Győrt főleg!
Ohel
2022. május 17. 09:13
Hát nem ők az alternatíva. Van akiknek bejönnek, de napraforgó üzemmódjukat hamarosan mások is fel fogják ismerni.
Gullwing
2022. május 17. 09:05
Ezek a ballibcsik szopni járna be a Parlametbe.
states
2022. május 17. 07:41
Annyi baromságot beszélt, ígért az ellenzék a választások előtt, hogy a Fidesznek egy 4 évre való gyűjteménye van a napirend előtt válaszokra. Jakab például azt, a választások másnapján az egész Fidesz lépcsőjén fog könyörögni kegyelemért, Feri pedig szintén egy emberként küldte volna a kormánypártot börtönbe. Egy ország röhög most rajtuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik