Sokan kérdezik tőlem, hogy szükség van-e új pártra

2022. május 16. 11:29

Egyszavas választ nem tudok erre adni.

2022. május 16. 11:29
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Azt mondhatom: szükség lehet rá, de csak több feltétel teljesülése esetén, megfelelően előkészítve, a kellő időben és semmiképpen nem egyszemélyes show formájában szabad nekivágni.

Ha valaki nem így tesz, akkor csak egy (vagy kettő, három, négy) újabb párt jön a meglevő, állami pénzen létező kis pártok mellé. A Fidesz mindent megtesz azért, hogy a jelenlegi ellenzék a mostani felállásban megmaradjon. Amíg ő osztja a pénzt és működik a propagandagépezet, addig ő diktálja a játékszabályokat, vagyis bármit megtehet a status quo fenntartásáért. Biztos vagyok persze benne, hogy néhány új szereplőt is el fog indítani, hogy az ellenzéki megújulást egyrészt lejárassa, másrészt kézben tartsa. Egy exjobbikos kalandor ugye már jelentkezett a huxitos majom szerepére és információim alapján sokba mernék fogadni, hogy más, korábban a háttérbe vonult szereplő is hamarosan startolni fog a Fidesz támogatásával.

Márki-Zay Péter mostani pártalakítási szándéka természetesen nem ebbe a sorba illeszkedik. Ennek ellenére én megpróbáltam őt lebeszélni egy új párt – szerintem – elsietett és nem kellően megalapozott bejelentéséről, a jelek szerint sikertelenül. Így ehhez a kezdeményezéséhez én nem fogok csatlakozni. Mindenesetre sok sikert kívánok neki, az elhivatottságában és a szándékaiban nem kételkedem!”

Kapcsolódó

Márki-Zay Péter pártot alapít

„Legyen a civileknek egy pártja” – fogalmazott a korábbi miniszterelnök-jelölt. Bővebben...

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gezkov
2022. május 17. 13:03
Hadházy mint ogy .képviselő, Horváth Csaba mint polgármester! Kedves zuglóiak! Angyalföld ide , Józsefváros oda, Ti vagytok a leghülyébbek!
luxusbatar
2022. május 17. 09:21
"Sokan kérdezik tőlem, hogy szükség van-e új pártra" SOKAN???? Áki-Áki....belelóg a bilibe a kezed. Senkit nem érdekelsz, és még annál is kevesebben ismernek.
Vakfolt
2022. május 17. 09:01
Az igazi kérdés az, hogy rád mi a fasz szükség van?
NTLLK
2022. május 17. 08:12
Ki az az ökör, aki bármit kérdez ettől a képződménytől?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik