A Fidesz legújabb trükkje: az álellenzék a jó ellenzék!

2022. május 15. 13:22

Perintfalvi Rita
Facebook
Óvatosabbnak kell lennünk a magukat ellenzékinek címkéző pártokkal és újságírókkal szemben!

„Döbbenetes tény, hogy a Fidesz-KDNP az eddig felépített állampártot azzal szándékozik tovább erősíteni, hogy meghirdette a »kollaboráns álellenzék kerestetik« programját! Avagy jelentkezzen, akiben megvan az X-faktor az árulásra! Ennek nyomait persze már az előző években is láttuk. Hiszen mindig is voltak álellenzéki politikusok és pártok, álellenzéki újságírók, illetve nagyhangú véleményformálók, akik látszólag ellenzékinek mutatták magukat, de valójában az állampárt csicskásaiként működtek. Minket – ellenzéki szavazókat – persze sokszor és sokáig ügyesen átvertek.

Nos, hát ez a fejezet újabb szintet lépett, amikor pénteken G. Fodor Gábor egy interjúban nyíltan is kifejezte vágyát, hogy most már tényleg jöhetne egy olyan ellenzék, »aki nem rendszert akar dönteni, mert erre úgyis képtelen, hanem megelégszik a rendszerkritikus szereppel«. Ha ezt jól csinálja, még »kormányzati pozícióba is kerülhet«! Hiszen előfordulhat – ezt már én teszem hozzá, hogy a hatalmas infláció, a nemzetközi izoláció, és az EU-s retorziók hatására – »a jelenlegi állampárt koalícióba szorul« – mondta G. Fodor. És ha ez megtörténik, akkor az álellenzék előtt megnyílik a Kánanán felé vezető út. Hiszen, ha ellenzékként nem voltak képesek hatalmat szerezni maguknak, akkor álellenzékként várja őket az Ígéret földje. Hát csodás!

Szóval nekünk ellenzéki érzületű embereknek mostantól még sokkal óvatosabbnak kell lennünk a magukat ellenzékinek címkéző pártokkal és újságírókkal szemben! Nem olyan régen az egyik ilyen árulás-X-faktoros bérfirkász össze is állított egy listát a »jó ellenzékről« és a »rossz ellenzékről«. A »rossz ellenzék« közé azokat a véleményformálókat – például engem is – és politikusokat sorolta, akik még mindig arról beszélnek, hogy ezt a kormányt le kell váltani. A jó ellenzéket egyelőre nem listázta, gondolom ott még folyik az ökölharc, hogy kinek csurran-cseppen a lóvé. Mert elképesztően sok az árulás-X-faktoros megmondóember. Nem is juthat mindenkinek a koncból.”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerinte is sok az áruló az ellenzék médiáiban és soraiban:-))))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés