Márki-Zay a Mi Hazánkról: Komoly figyelmeztetés, hogy egy nyíltan rasszista párt ma népszerűbb, mint bármelyik ellenzéki formáció

2022. május 12. 8:14
Márki-Zay egyszer hisz Hann Endrének, máskor nem. Most éppen megbízik a Medián számaiban.

A minap lapunk is beszámolt a Medián legfrissebb közvélemény-kutatásáról, mely szerint az elmúlt hónapban a Mi Hazánk vált a legerősebb ellenzéki párttá.

Komoly figyelmeztetés mindannyiunk számára, hogy egy a rendszert kiszolgáló, nyíltan rasszista párt ma népszerűbb, mint bármelyik ellenzéki formáció” – kommentálta a hírt közösségi oldalán Márki-Zay Péter, aki nem olyan régen még nem hitt Hann Endréék számainak, októberben pedig egyenesen a felmérésükre hivatkozva bírta visszalépésre Karácsonyt az ellenzéki előválasztáson.

Kapcsolódó: „Úgy néz ki, mintha Orbán csinálta volna” – Márki-Zay nem hisz a Mediánnak, pedig októberben a felmérésükre hivatkozva bírta visszalépésre Karácsonyt. Bővebben is érdekel...

A bukott miniszterelnök-jelölt újra leszögezte: a Mindenki Magyarországa Mozgalom nem párt és nem is alakul párttá, azonban a közeljövőben a mozgalom számos aktivistájával, szakemberekkel, valamint a fiatalok bevonásával egy olyan pártot szeretnének építeni, amely hiteles alternatívát kínál Magyarország számára.

Márki-Zay az új párt programpontjai közé sorolta egy fékekkel és ellensúlyokkal rendelkező minimalista alkotmány kidolgozását is, majd hozzátette:

az új párt az árokásás helyett a szeretetre kívánja építeni a politikáját.

„Rövidtávon nem látszik a demokratikus, korrupcióellenes változás lehetősége Magyarországon, de ahogy a lengyel Szolidaritás a 80-as években, mi is megmutathatjuk honfitársainknak, hogy tisztességes, korrupcióellenes, demokratikus és jogállami Magyarországon hogyan lennének magasabbak a bérek, alacsonyabbak az árak, jobb az oktatás és az egészségügy” – zárul a poszt.

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

E L M E B E T E G

Most hagyjuk is, hogy miket hadovált konkrétan a Mediánról...

De azért ne menjünk el szó nélkúl amellett, hogy a MH-t rassistázza, miközben az ún Jobbik volt az Összefogááááás egyik alapköve... most nem kezdem sorolni oldalakon át Bíró Lászlótól Tóth Péterig.
Maradjunk annyiban, hogy a MH létezése alatt nem nagyon olvashattunk, hallhattunk MH-s politikustól tetűcsúszdázást és hasonlókat...

https://mandiner.hu/attachment..

Na igen.
Lásd akár az itten robotoló, jobbikdékás trolllokat, akiknek a kötőszavuk is a cigány...

"
a Mindenki Magyarországa Mozgalom nem párt és nem is alakul párttá, azonban a közeljövőben a mozgalom számos aktivistájával, szakemberekkel, valamint a fiatalok bevonásával egy olyan pártot szeretnének építeni, amely hiteles alternatívát kínál Magyarország számára.
"

Mit tököl ennyit a pártalapítással? És már megint valami új nevű formáció lesz ez is?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés