Nem túl elegáns, ha egy politikus a fark_val akar ismerkedni

2022. május 8. 11:17

Perintfalvi Rita
Facebook
Az ilyen körülmények között elkövetett „ismerkedést” úgy hívják, hogy nemi erőszak (kísérlet)!

”A Jobbikus szexbotrány margójára

Köztudottan ellenzéki gondolkodó vagyok, most mégis a Jobbik bizonyos politikusainak tűrhetetlen viselkedését fogom kritizálni. Egyrészt azért, mert az egyházban elkövetett visszaélési ügyek szakértőjeként foglalkoztat minden olyan szexuális bántalmazási ügy, amelyben maga a rendszer, ahol az történik, próbálja eltussolni az ügyeket, csak azért, hogy a saját jó hírnevét védje. Soha semmilyen körülmények között nem tarthatjuk megengedhetőnek, hogy egy politikus egy vidéki pártrendezvényen – meg persze akárhol – , zárt ajtók mögött, azért hogy az áldozat menekülésénak útját elvágja, sőt az ajtó elé őrt állítva, az áldozat tiltakozó kiabálását semmibe véve, letolt nadrággal, erőszakoskodjon vele! Kedves politikus Urak, komolyan kellene venniük azt, hogy nem túl elegáns dolog, ha egy férfi a fark_val akar ismerkedni! Hadd fogalmazzak pontosabban, az ilyen körülmények között elkövetett »ismerkedést«, úgy hívják, hogy nemi erőszak (kísérlet)! Ebben az esetben szerencsére »csupán« kísérlet maradt, mert egy másik jobbikos politikus meghallva a nő kétségbeesett segélykiáltásait a segítségére sietett.

Azóta kirobbant a vita az újraválasztott pártelnök Jakab Péter és Szilágyi György jobbikos politikus – az áldozat élettársa – között, hogy volt-e eltussolás az ügyben vagy sem. Jakab Péter azt állítja, hogy az etikai és fegyelmi bizottság az ügy kivizsgálását a beadvány megérkezése után azonnal elindította és csupán a Habony-művek lejárató hadjáratáról van szó, amit a tisztújítás idejére időzítettek. Szilágyi viszont azt mondta a Telexnek, hogy jó ideig nem indult belső vizsgálat a pártban az esettel kapcsolatban, hiába kezdeményezte ő magánbeszélgetéseken, hogy foglalkozzon ezzel az elnökség. »Még csak elnökségi ülés sem volt december óta« – mondta. Miután a személyes közbenjárás ily módon kudarcba fulladt, a sértett úgy döntött, hogy párt etikai bizottságához fordul, ez 10 nappal ezelőtt történt meg, a rendőrségi feljelentés pedig a mostani hét keddjén. Szilágyi azt mondta, élettársa »nem akart a Jobbiknak ártani, nem akart a figyelem középpontjába kerülni. Végig abban bízott, hogy a párt vezetése nagyon gyorsan kezelni fogja az ügyet és igazságot szolgáltat«, ám ez mostanáig nem történt meg.

No, mik az én következtetéseim? Egészen egyszerűen fogalmazok, mi nők nem díjazzuk, ha egy férfi

  • - a farká_val akar ismerkedni!
  • - ha nem érti meg, hogy a Nem az Nem!
  • - ha még őrt is állítanak a zárt ajtó elé, hogy ne lehessen elmenekülni!”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 112 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valójában Gréczy a nem túl elegáns, a Jobbikos eset sima büntetőjogi kategória, csak Perintfalvi művésznő valamiért nagyon elnéző.

A nagy gondolkodónak eszébe sem jutott, hogy a kitételét ne csak politikusokra terjessze ki?
Egy orvos, egy postás, egy főnök jöhet?

Ez nem elegancia kérdése, hanem köztörvényes bűntett. Teológián ezt nem tanítják?

Te meg miről beszélsz? Honnan veszed, hogy Földi István jobbikos ismerkedni akart?
Ismerte a lányt, akit meg akart húzni.
Nagyon finoman fogalmazol ennek a mocskos "férfi" esetében, akit mindenki megvet, aki csak hallott erről az esetről, kivéve Lyákobot, az ő csúf mamuszát, akit remélem ugyanúgy felelősségre vonnak. A sofőrjét, az egész alvilági bandát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés