Motoros banda és egy helyi bevándorlóklán tagjai lövöldöztek Duisburgban

2022. május 5. 22:25
Négyen megsebesültek, tizenöt embert őrizetbe vettek.

Szerdán lövöldözés volt Duisburg északi részén. Észak-Rajna-Vesztfália belügyminisztere, Herbert Reul szerint feltehetően vita alakult ki a Hells Angels motoros banda és egy alvilági török-arab klán között – számolt be a welt.de. „A klánbűnözés nem PR-találmány” – hangsúlyozta a politikus.

A rendőrség négy perccel a első segélyhívás után a helyszínre ért. A lövések eldördülése előtt nagyjából 80-100 ember gyűlt össze a téren. Legalább tizenkilenc lövés dördült el, négy ember megsérült, közülük kettőt kórházban ápolnak, de nincsenek életveszélyben. A rendőrség tizenöt főt letartóztatott, ezek egy része a motoros bandához tartozik, a többi pedig az arab-török klán tagja.

A állam belügyminisztere kiemelte, hogy a klánbűnözés egy komoly probléma a térségben. „A hallgatás nem megoldás” – hangsúlyozta.

Nyitókép: YouTube / WELT Nachrichtensender

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ja, a klánbűnözés nem PR-találmány, azt a mocskos hazaáruló politikusaitok szabadították rátok. Angela munkássága a majd kétmillió, születetten képességtelen, klánrendszerben élő, hihetetlenül szapora, és a térítő muszlim vallás megszállott hívét baszta rá a pislogó és atomizált német őslakosokra. A klánháború egy dolog, az Iszlám meg annak nagyságrendileg veszélyesebb formája- ha a muszlimok Németországban elérik majd a 25%-os arányt. Hogy mi várható, ha a nacionalista Szürke Farkasok taglétszáma a mai húszezerről kétszázezerre bővül szépen ki lehet számolni a mai állapotokból. És ez már a múlt időbe tett végzet- a folyamatot már nem lehet megállítani

Na, ilyen az orosz-ukrán háború. Melyik lövöldöző félnek van igaza?

Merkelnek volt import engedélye a terrorra?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés