Bayer Zsolt: Benne van a pakliban, hogy ellustul a Fidesz–KDNP

2022. április 28. 11:12
Az ellenzék az első pillanatban hátba döfte Márki-Zayt, és azóta egymást „csesztetik” – fogalmazott a publicista.

Bayer Zsolt csütörtökön az Index „Kibeszélő” című podcastjának vendége volt. A műsorban szó esett többek között a választás eredményeiről, a Jobbik jövőjéről, valamint a Fidesz-KDNP előtt álló kihívásokról is.

Választási eredményekről

A választásról, az ellenzékről és a Fidesz–KDNP nagyarányú győzelméről szólva a publicista úgy fogalmazott, szerinte „benne van a pakliban, hogy ellustul a Fidesz–KDNP, mert ha nincs olyan ellenzék, amelyik értelmezhető, értelmes, megfontolandó javaslatokat tud letenni, amelyik tud képviselni egy valódi alternatív politikát, akkor az ember hajlamos ellustulni”.

Bayer Zsolt aláhúzta: „Én nem szeretném, hogyha ez lenne, de jelen pillanatban nincs alternatíva. Ez van, ami van.”  Emlékeztetett: „Április 3-án – és ez mondjuk morálisan sok mindent elárul erről a kis társaságról –,

a választás éjszakáján hagyták egyedül fölmenni a kapitányukat arra a színpadra, rögtön az első pillanatban hátba döfték, és azóta egymást körbecsesztetik. Ez volna az alternatíva”

– fogalmazott a publicista.

Az említett beszélgetést az alábbiakban nézheti vissza:

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igaz amit Bayer mond. Ahhoz, hogy teljesítmény legyen valódi alternatívát nyújtó ellenzék kéne. Az nem alternatíva, hogy szolgaian másoljuk a nyugatot, hogy szolgaian végrehajtjuk, amit onnan diktálnak. Ezt már látta ez az ország a szovjet hatalom idején.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés