„Komoly” országimázst villantott Románia New Yorkban

2022. április 18. 14:47
Pár hanyagul elhelyezett fotóval álltak a New York-i turisztikai vásár közönsége elé, botrány lett belőle.

Kínos magyarázkodásra kényszerült a turisztikai minisztérium, miután a közösségi oldalakon megjelent egy New York-i turisztikai vásáron készült fotó – számolt be cikkében a Főtér.

A felvételen pár kedvesen mosolygó, jól öltözött ember látható egy fekete vászonfüggöny előtt, melyre laza hanyagsággal elhelyeztek pár fotót az ország látványosságairól. A lap szerint annyira szerény teljesítmény ez, hogy joggal merült fel a kérdés:

mi értelme van nyolcezer dollárt kifizetni a részvételért, ha semmi kreatívat nem tud magából kihozni az elviekben szakértőkből álló csapat?

Látván, hogy a Facebookon gúny tárgyává vált a (le)szereplés, Románia New York-i főkonzulátusa eltüntette a fotót, majd a szakminisztérium is megszólalt. Sajtóközleményben fejtették ki, hogy közel nyolcezer dollárba került a részvétel, ezért a pénzért standard körülményeket biztosítottak a szervezők minden hasonló összeget befizető országnak.

Konkrétan a dekoráció az ország névtáblájából és egy fekete vászonfüggönyből állt, mely az elválasztófalakra volt kifüggesztve.

A kétszáz kiállító többsége ezt az opciót választotta – védekezik a minisztérium. A Főtér szerint a román országimázs-építés hosszú évek óta a fenti ábrázolt, szerény és kreatív ötletektől mentes módon zajlik.

Nyitókép: Főtér

 

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

He-he, én is kiszúrtam, jobbról a második. A Donáth Anna a 8.000 USD-ből legalább háromezret kapott, hogy az arcát adta a hazájának.
Rom-mániának.

DDD

Bizony, a Fekete Győrre nem futotta a románoknak, így maradt nekik a Donáth!!!

DDD

Ha odaküldenek egy román toplessmodellt román trikolórból készül
tangában az költséghatékonyabb lett volna.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés