Kétfarkú Kutya Párt: Orbán Viktor megrendezte és meg is nyerte magának a választást

2022. április 6. 9:20
Nagy Dávid szerint nálunk halt meg a legtöbb ember koronavírusban, Orbán szövetségeséről időközben kiderült, hogy tömeggyilkos, mégis megnyerte a választást.

A Magyar Kétfarkú Kutya Pártot (MKKP) meglepetésként érte, hogy a választást még mindig kiírják Magyarországon 2022-ben is, de Orbán Viktor miniszterelnök kiírta, és meg is nyerte magának – mondta a párt operatív igazgatója szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. „Ilyenkor én is – 25 évesen – elmegyek és nagyjából este 8-9 óráig azt érzem, hogy ezt a brutál demokrácia flasht, életérzést át tudom érezni” – fogalmazott Nagy Dávid. Hozzátette, Orbán Viktor nemcsak a Fideszt, de adott esetben az ellenzékét is megkérdezi. „Úgyhogy ezt is szeretnénk neki megköszönni, és

Vlagyimir Putyin után mi is szeretnénk neki gratulálni” 

mondta a politikus.    

Az operatív igazgató a csalódottságának is hangot adott, sőt , mint fogalmazott rettegésben él vasárnap este óta, mert a gyermekvédelmi népszavazás érvénytelen lett, „tehát túltolta a kutyapárt ezt az érvénytelen népszavazást (...), és most

nem lehetek biztos abban, hogy ha a középső fiam elküldöm óvodába, akkor ott nem drag queen-ek oktatják, nem melegpornót fogyaszt vagy nem éppen átműtve fog hazaérni”.

Nagy Dávid szerint az is csalódás, Orbán Viktor úgy nyerte meg a választást, hogy Magyarország azon országok egyike, ahol a legtöbb ember halt meg koronavírusban, a legnagyobb szövetségeséről időközben kiderült, hogy egy tömeggyilkos, és a kampányban teleplakátolta ellenfelével az országot. A politikus az M1 aktuális csatornán a kutyapárt eredményét közepesen jónak nevezte, megjegyezve, hogy ezzel tudják folytatni, le tudnak menni vidékre, vagyis a megyeszékhelyekről el tudnak indulni a kisebb településekre. Hozzátette, a Fidesz szlogenjeinél is egyszerűbb üzenetekre van szükség, hogy ne zavarják össze a választókat se Budapesten, se pedig vidéken.

(MTI)

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez olyan vicces volt, hogy ma egész nap röhögni fogok. Megvan a következő összefogás miniszterelnök-jelöltje.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés