Márki-Zay kampányfőnöke elismerte: tényleg amerikaiak segítenek be a baloldal kampányába

2022. április 1. 22:02
A Mandiner információi helyesnek bizonyultak, a baloldal kampányfőnöke elismerte, hogy Bernie Sanders kampányfőnök-helyettese és egyik field managere segíti az ellenzéket.

A Partizán meglátogatta az ellenzéki összefogás kampányát a hajrában, és először beszéltek Zaránd Péterrel is, az Egységben Magyarországért kampányfőnökével – számolt be cikkében a 444.hu. A portálon azt írják: Gulyás Márton megkérdezte, milyen amerikai tanácsadók segítik az ellenzéket, amire Zaránd elmondta, hogy

a volt amerikai demokrata elnökjelölt-jelölt, Bernie Sanders kampányfőnök-helyettese és egyik field managere segíti az ellenzéket főleg tanácsadással,

elemzéseket és napi, illetve heti jellegű kommunikációs tanácsadást végeznek. A cikk alapján tehát kijelenthető, hogy lapunk információi helyesnek bizonyultak, amikor arról írtunk, hogy a baloldal kampányában külföldi befolyásolási elemek is tetten érhetőek, illetve Márki-Zay Péter országjárását amerikaiak is kísérik.

Fotó: Ficsor Márton

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt beszéljük meg vasárnap este:-)
Ha egyáltalán idejössz:-)

Let's Go Brandon!

Az ellenzék behív 218 ebesz megfigyelőt és az árnyékukban választási csalást követ el.....

X:-)
Értem én, hogy fáj az igazság. Veszteteket érzitek, ezért növekszik bennetek az agresszió.

Márki-Zay gombás hasonlata meg innen jött:

"Amikor Libanonban éltem valamivel ezelőtt, a libanoniak között népszerű volt a vélemény: Az amerikai média úgy kezeli az amerikai népet, mintha gombák lennének, amiket sötétben kell tartani és bikaszarral etetni." (bullshit átvitt jelentése: hazugság, mellébeszélés)

Eredetiben:
When I was living in Lebanon a while ago, a line popular amongst the Lebanese was, “The American media treats the American people as if they were raising mushrooms: they keep them in the dark and feed them bullshit.”
(Ken Meyercord, Censorship with a Capital “C”, Inconvenient History, 2018-02-26.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés